2014 DK ÇF | Fransa 0-1 Almanya | MS | 4 Temmuz

Güzel maç oluyor bence,almanya set oynuyor fransa çok çabuk kaleye gidiyor.Pogba mükemmel.

fransa risk alsın biraz yav. almanyayi portekiz maçıyla değerlendirmek gerçekten yersiz. balon tanımı yanlış ama iyi bi takım değil almanya. sırf 10 dakikada maymun ettiler almanyayı az kıpırdanınca. biraz yuklensin fransa. hatta maça oyle başlasalardı isviçre maçı gibi olabilirdi. alman takımı fransanın baskısına dayanabilecek kaliteye ya da kapasiteye sahip değil

Cabella-Giroud-Remy-Sissoko yedek bekleyen isimler. Fransa'da bir lider eksik, bu belli oluyor. Ribery olsa cok farkli olurdu.

Griezmann-Valbuena-Cabaye-Matuidi dörtlüsü performansini yükseltmeli.

olurda almanya onceki turda olduğu gibi şansa geçerse affetmezler. çunku fransa ve cezayir almanyayı fena halde ezecek kapasiteye sahipti. biri 120 dk ezdi, digeride son 8 dakikadaki oyunuyla maymuna donderdi. ama her iki takımdada bitiricilik zayıf. brezilyayı beğenmem ama bulduklarını affetmezler almanyaya karşı. o yuzden almanyanın final ya da kupa alma ihtimali 0.

yinede duşunmuyorum almanyanın alacağını fransadan. didier dediklerimi yapsaydı isviçre gibi paketlerdik bu kerizleri

Almanyamiz adım adım şampiyonluğa yürüyor.

Almanya şu futbolla turlarsa üzülürüm

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

1.38den sonra izleyin

müthiş kaleci

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sOqLOTN75x8[/media]

Almanya kirmizi kart yemezse bu maçi büyük ihtimalle yener, Fransa sıkıcı oynuyor ve pek tehlikeli olamadi bir kaç sans hariç

Geri
Üst Alt