2014 DK ÇF | Hollanda (4)0-0(3) Kosta Rika | MS | 5 Temmuz

Şınonun içine Hamitin ruhu girmişdi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Millet sokaga dokuldu yagmurda :D Ben biraz bomba patlattim, koca kari uyandi galiba (yan komsum) :asd:

Penaltılara kalsın, nasılsa alırız yavşaklığı ile 120 dk anti-futbol oynayan kostarika...

defol..

Yok mütevazi kadroymuş, yok kahramanlık destanıymış..

top oynayıp atak yaparak destan yazacaksanız buyrun, ne ala..

Böyle kalenin önüne otobüs çeken hiçbir takıma saygım yok..

arjantin-hollanda zevkli maç olur di maria büyük ihtimal ile yok aguero varmı yokmu bilmiyorum geriye bir tek messi kalıyor...hollanda benim favorim.

Br0KqvYCIAEZf4Q.png

:|

son dakika kaleci değişikliği için böyle diyorlar ama ondan önce 120 dakika leş persie'e sabretti. üstüne 105te indi'yi çıkardı persie hala oyunda kaldı. 105 dakika 1 tane pozisyonu olmayan Kosta Rika 2 pozisyon yakaladı. az kalsın maçı kaybediyordu Hollanda.

Tim Krul: Penaltılara giderse oyuna gireceğimi biliyordum, uzatmalara gidince de ısınmaya ve penaltı antrenmanına başladık

Moratti ne manyak Adam ya, bize Sneijderi bedava verdi resmen. 7 Milyon €. :asd::asd::asd:

Sanli hollandamiz o kupayi alacak!

Sent from my iPhone using Tapatalk

son dakika kaleci değişikliği için böyle diyorlar ama ondan önce 120 dakika leş persie'e sabretti. üstüne 105te indi'yi çıkardı persie hala oyunda kaldı. 105 dakika 1 tane pozisyonu olmayan Kosta Rika 2 pozisyon yakaladı. az kalsın maçı kaybediyordu Hollanda.

rvp'yi penaltılar için bu kadar sabretti sanırım.

İnter'liler,Sneijder'in performansını gördükten sonra amma sallıyorlardır.:) Ulan şaka gibi he.Sneijder gibi bir adamı 7 milyona aldık:D

Klasik olacak ama RVP gibi topçuları oyundan çıkarmak zor. Her an kafayla aşırma gibi olmayacak bir gol atabilir.

Geri
Üst Alt