2014 DK Final | Almanya 1-0 Arjantin | Şampiyon Almanya! | 13 Temmuz

TEK MİLLET TEK BAYRAK TEK ÜLKE ULAN ! ÇIT ÇIKMAYACAK BURDA

602420_419438058094412_1066325162_n.jpg

Almanya'nin kupayi alacagini düşünüyorum.

Ama Arjantin'in kupayi almasını istiyorum.

Ben şimdi merak ediyorum sözleriminde yanlış anlaşılmaması için önce bir açıklama yapayım şimdi dünyada herkes en iyi kısmında 2'ye bölünmüş durumda Türkiye'de ise nerde ise kavga sebebi olmuş durumda ama yanlış anlamayın karakter analizi yaparsak 90'lılar genelde Ronaldocu 90 ve altı Messici olarak geçiyor genelde mütevazi kişiler Messi'yi kibir ve egosu olanlar ise Ronaldo'yu seçiyor gibi geliyor yada bana hep böyle denk geldi. Bana sorarsanız ben Messi için diyecek söz bulamıyorum sebebi ise nerde ise şuan kırmadığı rekor kalmadı ve Ronaldo'dan 2 yaş daha küçük yani Ronaldo'dan daha üstüne kırabileceği çok rekor var Ronaldo kötümü hayır zaten bana göre still , teknik ve taktik açıdan 2side farklı klasmanda oyuncu ve dünya 1.liğine biri yazılıcak ise Messi Ronaldo diye 2sinide yazarım ama tarih kitaplarına bakınca rekorların çoğunda Messi'nin ismi olucağı için Messi 1 tık önde gibi ve farklı farklı pozisyonlardan değerlendirecek olursak 2side mevki ve bölgelerinde , teknik ve taktik olarak 1 numaralar. Peki bunları neden yazdım şimdi Pazar günü finalde olaki Arjantin kazandı ve Messi'nin golü ile şimdi Ronaldocu diye bahsettiğimiz arkadaşlar bu sefer ne tür bir kulp bulucaktır bunu merak ediyorum sadece.

Allahaşkına sen Arjantin'in Brezilya gibi Almanlara top oynatacağını mı sanıyorsun ? Adamlar uyuta uyuta finale geldiler, bakıyorum millet direk Almanya'yı şampiyon ilan etmiş…futbol artık sadece futbol değil, öyle senin dediğin gibi "çıkıp top oynamayacaklar"…

Onu ben de söyledim zaten de istatistik alakasız diyorum.

Almanya Brezilya maçında bıraktığı oyununa Arjantin karşısında devam eder. Almanya 4 Arjantin 0 maç sonucu da böyle olur.

Kuralar fln hep Arjantin'e yani Messi'ye çalıştı. Kupa Almanya veya Hollanda'nın hakkıydı. Arjantin kupayı alırsa, Dünya Kupası'da baya dandikleşecek, tıpkı Klose'nin gerçek Ronaldo'yu geçerek, krallığın dandikleştiği gibi.

Alamanlar rahat alır. Müller atar, arjantin açılır sonra almanya bir tane daha çakar, maç farka gider kupa gelir.

Mantıklı düşününce almanya ezer geçer gibi gözüküyor lakin içimden bi seste messi efsane bir maç çıkartıp arjantin alacak diyor

Messi messi messi en az bir gol bir assist, yarin mactan sonra demisti dersiniz.

inşallah top oynamaya çalışan almanya kazanır anti futbol oynayan arjantin değil. 5 6 tane atsa almanya da ezik arjantinin gazını alsa.

Geri
Üst Alt