2014 DK Final | Almanya 1-0 Arjantin | Şampiyon Almanya! | 13 Temmuz

En çok Messi ye üzülüyorum maç sonu hüngür hüngür ağlayacak

Arjantin dünya kupasını kazanırsa, Messi, en az Maradona kadar büyük bir futbolcu olduğunu tamamen ispat eder. Çünkü şimdiye kadar "Messi-Maradona kıyaslaması" için "Messi hele bir Arjantin ile Dünya Kupasını kaldırsın, anca o zaman olur." diyenlerin sayısı epey fazlaydı. Eğer Messi bu gece kupayı havaya kaldırırsa, Arjantin için tam manasıyla ikinci Maradona olur.

Arjantin bidaha kolay kolay final göremez. Umarim bu firsati tepmezler

Hadi Arjantin bizim icin Almanlara koy, Arjantin Koy, Arjantin Koy

dün stuttgartta mis gibi arjantin formasi gördüm alayim mi dedim riskli diye almadim. arjantin kazanirsa alirim :dispirited:

almanya'yi 1-2 adim önde görüyorum. lesh futbol oynuyorlar ama kompakt bir takimlar.

lakin arjantin sürprize imza atabilir. messi faktörünü es gecmemek lazim.

Messi lütfen bu maça çok hırslı çık kariyerinde olmayan tek kupa dünya kupası onda da ilk defa finale kadar geldin... 20 tane şampiyonlar ligi alsan bile dünya kupası yok diye sana sallıyacaklar yoksa.... Bu fırsatı tepme ve şu almanların fişini çek ...............

Messi'nin kazanmasını isterim dediğim gibi ama diğer taraftan da bakınca Arjantin'in kupayı kazanması aşırı dandik olur harbiden.

Messi ile problemim yok ama Messi uzaylı yaa goygoyunun uzamamasina vesile olabileceği için Arjqntin durdurulmali.

-Tapatalk-

Rengim avatarım da sevmiyorum arkadaş almanları sevmiyorum he bugün onlar arjantini severse saygı duyarım :D

Ayrıca Maracana'da Arjantinin Dünya Şampiyonu olması hmmm tanıdık gelmedi değil.

Sahasında kupa kaldırdığımın çocukları vol.2

Lütfen emeğe ve çalışmaya saygı duyalım Almanya'yı destekleyelim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal süresi 1-1 biter, maç uzar ondan sonra Almanya kazanır gibi geliyor 2 gol daha bulup.

almanyaya handikap bastım ama bence uzatmalara gidicek

Geri
Üst Alt