2014 DK H:1 | Almanya 4-0 Portekiz | MS | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo devre arası çıkmak ister.

Almanlar hep böyle başlıyor ama turnuvanın sonunu getiremiyorlar. Bakalım bu kez olacak mı?

Sende alemsin haa, hocasi sen misin? Illa negatif birsey dicen ya dunyanin en iyisine..

Ronaldo nun abisimisin.. bu tavir nedir?

Ben begenmedim bu Oyunda. Hem Oyunda yok hemde asoliste baglayip takim defansina hic yardim etmedi.

Özil otoban yapdi sag tarafi. Iyi Oyuncu olsan bile defans yapmak zoruna gitmemeli.

Iyi Oyunlarda takdir ederiz, kötü Oyunularda kritize ederiz..

Dokununmazlik mi var CR7'nin Cr7Fan boyslar

Bu benim fikir.

alves avrupada cacık bi adam zaten

bizim ligde mehmet yıldızlarla güreşiyo

fener avrupada olsa ohohoo

o değilde pepe yine turnuva lig ülke ayırt etmiyor adam heryerde aynı ya meireles le alves'e ne demeli ? spor toto leş ligde tokat manyağı tekme manyağı yapıyorlar sarı bile yok TR'dışı kuzu gibiler normal faul bile yapmıyorlar :D

hollandanın attığından en az bir fazlasını bekliyorum almanyadan. yoksa hakkımı helal etmem

Maç sonucu artık Almanya'nın insafına kalmış derken 3 oldu, bizim oldu.Tşkler sipirmin.

[attachment=10945:10479336_709363585786789_784886761_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 10479336_709363585786789_784886761_n.webp
    10479336_709363585786789_784886761_n.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 180
ronaldo hikaye wesley bunlara koyar gecer

Ronaldo nun abisimisin.. bu tavir nedir?

Ben begenmedim bu Oyunda. Hem Oyunda yok hemde asoliste baglayip takim defansina hic yardim etmedi.

Özil otoban yapdi sag tarafi. Iyi Oyuncu olsan bile defans yapmak zoruna gitmemeli.

Bu benim fikir.

Senin fikrin hic onemli degil bu konuda Arif, cunku hocasi sen DEGILSIN, adama oyle taktik vermis olabilir demi.. Yani dusun sonra yorum yazalim hep beraber. Bir gun hocasi sen olursan defansa gel yardim et dersin ;)

Beniginip begenmemek de haklisin, onu herkes kendi bilir..

Takiminda Şike Liginden 3 oyuncu bulunan takimdan bi mok olmazdi zaten.

Bu kadronun ustune birde Reus ve Bastian olsaydi

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Almanlar 2. yarı rolantiye almadan çakarlar umarım. Ronaldo-Alves-Meireles 3'lüsünün halini merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt