2014 DK H:1 | Almanya 4-0 Portekiz | MS | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik Pepe. Portekiz gruptan çıksa dahi sonraki tur elenir. topçular leş. Meveleş,çirkef pepe ve kankası çirkef alveş ve cam adam almeyda ile olmaz bu işler...

messi milli takımda bir halt yapamıyor yeaaacılar :(

Alves + Meireles + Almeida = Almanya +18

flag_german_2.gif
german_beer.gif

Senin fikrin hic onemli degil Arif, cunku hocasi sen DEGILSIN, adama oyle taktik vermis olabilir demi.. Yani dusun sonra yorum yazalim hep beraber. Bir gun hocasi sen olursan defansa gel yardim et dersin ;)

Beniginip begenmemek de haklisin, onu herkes kendi bilir..

Berkide Taktik vermisdir..defansa 'a yardim et diye.. Sen nerden bilecen?

Almana ya gibi güclü bi takima karsi herhalde ...,,Ronaldo sen önde kanat olarak Rahat takil..defansi bosver" diyecek hali yokdur T.D. ..cok az ihtimal veririm bu ,,bosver geriyi" taktigi.

bu FanBoyslarda hic kirtize okuyamiyor. Tuvalete gitse..orda bile hayran kalir bazileri herhalde.

Kötüye kötü denir..bukadar basit.. Messi olsun Cr7 olsun Sabri olsun farketmz.

Sen niye bukadar koriyorsun adami...cr7 sana para mi atioyr yoksa her ay ..bilmedimiz :D

Reus şimdi kahroluyordur, çok büyük fırsatı kaçırdı. Yazık oldu.

Berkide Taktik vermisdir..defansa 'a yardim et diye.. Sen nerden bilecen?

Almana ya gibi güclü bi takima karsi herhalde ...,,Ronaldo sen önde kanat olarak Rahat takil..defansi bosver" diyecek hali yokdur.

bu FanBoyslarda hic kirtize okuyamiyor. Tuvalete gitse..orda bile hayran kalir bazileri herhalde.

Kötüye kötü denir..bukadar basit.. Messi olsun Cr7 olsun Sabri olsun farketmz.

Cok konusuyorsun Arif bi sus artik . Illa dedigin olsun da bosuna uzamasin konu.. ;)

Macin ikinci yarisini izlemeye bile gerek yok. 2-0'dan sonra bitti zaten, hatta 3'ü bile attilar.

Portekiz takiminin yarisi cöp oyunculardan kurulu. Üst düzey adamlar Rui Patricio, Pepe, Coentrao, Moutinho, Nani ve Ronaldo.

Alves ve Meireles'e üst düzey oyuncu diyenler doktordan bir randevu talep etmeli. Özellikle Alves Türkiye Ligi'ne göre bile vasat bir stoper bana göre. Bir sürü hatasi vardi bu sene. Meireles desen Dünya Kupasi'na fit gitmek icin 2-3 mac oynadi, Mehmet Topal'dan hicbir artisi yok.

Joao Pereira ve Miguel Veloso da cok düz adamlar. Forvetlerin hepsini toplasan 1 tane etmiyor.

Honk Kong yerel televizyonu bizim Trt'den 6-7 saniye önden gidiyor.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt