2014 DK H:1 | Arjantin 2-1 Bosna Hersek | MS | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bosna Klasik ilk kez turnuvaya katılan takımlar gibi bütün oyuncular gol atıp yıldız olma derdinde

Bosnada bitik. Bu kadar korkak hazırlatılır bi takım .

Sol otoban zaten

tapa

Yani düşünüyorum düşünüyorum da bu giden takımların en az %40'ının Türkiye'den iyi olduğunu sanmıyorum. Türkiye olarak gitsek yine bala mala çeyrek final oynardık herhalde.

Arjantin beklentilerimin çok altında. Bu gidişle Brezilya-Hollanda finali olacak ve ittire ittire kupayı Brezilya'ya verecekler sanırım.

Brezilya Hollanda finali mümkün degil ceyrek finalde bulusuyor yollar.

Mac A: A1-B2

bir sonraki tur: Mac A - Mac B galibleri.

Mac B: B1-A2

*not gözden geciriyorum yanlis yorum olabilir

Arjantin bu futbolla dünya kupası değil gazoz kupasını bile alamaz.

2. yarı susiç stsl crewi oyuna alsın maç döner medunjanin ibricic visca

lulic-besic-misimovic out

Çeptalk

Arjantin fos bir takım turnuva başlamadan önce de söylemiştim iyi bir takım götürür Arjantini.Bosna Hersek Arjantini gözünde büyüterek çıkmış bizimde kimiz zaman yaptıgımız şeylerden bir tanesi rakibi gözümüzde büyütmek Bosna biraz daha bilinçli ataklarla gelirse Arjantin için maç çok zorlaşır.

Yani düşünüyorum düşünüyorum da bu giden takımların en az %40'ının Türkiye'den iyi olduğunu sanmıyorum. Türkiye olarak gitsek yine bala mala çeyrek final oynardık herhalde.

Onur, Caner, Ömer, Semih, Selçuk, Topal, Çalhanoğlu, Nuri, Töre, Olcan, Arda, Burak, Mevlüt gibi kötü oynayınca hiç çekilmeyen iyi oynayınca da fark yaratan isimlere sahibiz. Belki iyi oynarlardı da iki zevk yapardık. Efsane bir turnuva daha olurdu bizim ülke için. Bende üzülüyorum valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt