2014 DK H:1 | Belçika 2-1 Cezayir | M.S | 17 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grup maçlarında en son size verdiğimde uzatmalarda yiyerek 1-1 kaldınız ve beni dünya paradan etmiştiniz. Bugün de 1.15'ten yatsam fena söverdim neyse daha vermeyin şu maçı :asd:

1,15 orana mac oynamak zaten aptallik. Bu oranlara oynarasan zaten iddaa olayini cözmemisin anlamina gelir.

İsmail bouzid gibi adam nasıl olmaz ya

Hesap Makinesi

Fellaini maçın adamı. Bir sonraki maça De Bryune ve Chadli yerine Fellaini ve Mertens ile çıkarlarsa iyi olur. Ortasahanın biraz önünde Fellaini.

BqWXAJbIcAAoDWf.png

jakslalsmammsaöakshshahahhahahaha

soldaki fotoo müthis ya

siz fellaini ye hic deginmemissiniz adam fas asilli cezayirliler kuduruyordur simdi :happy:

1,15 orana mac oynamak zaten aptallik. Bu oranlara oynarasan zaten iddaa olayini cözmemisin anlamina gelir.

:asd: Şu kuponu dün tutturdum, 3,83 veriyordu yani kaç koyarsan 4 katını ve o programdaki en banko kupondu. Sonuçta da sürprize, heyecana bulaşmadan yayıla yayıla kazandırdı.. 5-10 liralık oynamadığım için pek aptallık sayılmaz, benim oynadığım şekilde 2 kupon tuttursan memur maaşını geçiyor Arif ne diyorsun. At şuna 500 lira 2000 lira cepte diyorum 2000 lira kazanmışım öbür kupona daha yüksek giriyorum 3 oran bulsam bir o kadar daha geliyor. Ekran başında tırnak yiyerek maç izleyip sonuçta yine yatmaktansa paranı konuşturacaksın :asd:

[attachment=11000:upload_2014-6-17_20-46-7.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-17_20-46-7.webp
    upload_2014-6-17_20-46-7.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 93
Uruguay-Kosta Rika maçı hariç oynanan diğer maçlarından hiçbirinden zevk almadım.Futbol sanki bitmiş gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt