2014 DK H:1 | Brezilya 3-1 Hırvatıstan | M.S | 12 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo Paulinhodanda Gustavodanda iyi. Neymar ve Oscar iyi bugün. Hırvatistanı çok begendim.

Brezilya'nın içine s..mışlar şu kadro yapısına bak italya mı sahaya çıkmış brezilya mı belli değil.

Beklediğimden daha iyi bir ilk yarı oldu. Guzel bir turnuva izleriz umarim.

Tapatalk

Ek olarak 35lik Olici tebrik ederim. Adam kanatta canıyla başıyla oynuyor.

Yalniz bu Pato okadar mi dustu ya? Fred yerine forvete buyuk hareketlilik getirirdi bence.

Vala kim ne derse desin 2-3 tane yaşlı kurt olucak takımda pirlo ingiltereyi nasıl dağıtıcak görüceksiniz o maçı bekliyorum ben...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ramires ve Fernandinho gibi 1. sınıf adamlar varken Gustavo ve Paulinho neyin nesi. Yapma Scolari. Kaç yıllık hocasın.

Vala kim ne derse desin 2-3 tane yaşlı kurt olucak takımda pirlo ingiltereyi nasıl dağıtıcak görüceksiniz o maçı bekliyorum ben...

Valla kardeş Yıllardır İtalyaya ilginç bir sempatim var. Sebepleri o zamanlar Pirlo,Gattuso,İnzaghi ve Buffondu. Şimdi ise Balo,Pirlo ve Buffon için tutacagım İtalyanları.

-oskari bende begendim

-bu brezilya sampiyon falan olamaz.

-bu tiri viri takimda melo oynardi

Cafu carlos tafo rivaldo bebeto ronaldo şu kadroyu izlemiş biri olarak brasilyayı beğenmedim ben çok heyecanlı oynuyorlar ayakları yere basmıyor pek bi almanya bi italya bu brasilya yı üzer ben size deyim..

Beyler hangi kanal gosteriyor? Yeni geldim isten bulamiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt