2014 DK H:1 | İngiltere 1-2 İtalya | MS | 15 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abate niye yok acaba? Chiellini yokluktan sol bek oynayacak, De Sciglio sakat.. Bonucci kesik yemis.

Tek Balotelli ile cikmasina da anlam veremedim. Insigne-Cerci-Cassano-Immobile 4'ü birden yedek oturacak.

Benim de ilk merak ettiklerim, Abate niye yok ve Immobile neden yedek ? İlginç tercihler oluyor maçlarda.

Benim kupa favorim de ingiltire veya belcikaydi ingiltire rahat alir bu maci liverpoollu 5 oyuncuda acaip formda zaten. Fark bekliyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

henderson yerine wilshire olsa ya be İngiltere'deee,çok güzel kadro olur o zaman

İtalya kadrosu açıkça diyor ki bizim maçlar b.k gibi geçecek. 1-2 tane kanat koysaymış keşke sahaya. Sıkıcı geçecek gibi duruyor maç yani çok defansif İtalya kadrosu.

abate ve bonucci mutlaka olmalıydı tecrübesiz 2 adamla çıkmışlar defansta sıkıntı olabilir ayrıca insigne yedek kalmış ilginç

De Rossi- Pirlo- Marchisio - Verrati ne zaten anasını satayım 2-3 ön libero daha sıkıştırsaymış araya.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DlOO-EkdTCM[/media]

Ingiltere fark atar :asd:

Immobile nasil oynamaz :/

[attachment=10914:world-cup-2014-8-5111453967187968.3-hp.gif]

Ekli dosyalar

• world-cup-2014-8-5111453967187968.3-hp.gif
    world-cup-2014-8-5111453967187968.3-hp.gif
    67,4 KB · Görüntüleme: 128
İngiltere 2-0 fln kazanır gibi geliyor bana.

İlk yarı 0 hiç bu kadar banko olmadı:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

italyan futbolu düşüşte italya milli takımı hiç umut vermiyor ama benim bu maçta favorim italyanlar.ingiliz milli takımının turnuvalarda başarısız oldugunu da göz önune katarsak ya berabere büyük ihtimalde italya galibiyeti ile bitecek bu maç sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt