2014 DK H:1 | İspanya 1-5 Hollanda | MS | 13 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satar mı satar, futbol katili Mou'nun Fabregas Willian Hazard Oscar'ı birlikte oynatacağını sanmıyorum

Olabilir Ronaldo'da sakat sanırım Almanya'ya karşı oynayamayacak, Real taraftarı rahat ve mutlu.

İnter'de ŞL'yi kazandıktan sonra teklif edilen para. Günümüz futbolunda 28 yaşında 7,5 Milyon'a alınan 30 yaşına yaşına yeni giren Sneijder'e kimse o parayı vermez. Yabancıların zekası: Potansiyelli oyuncuların parası artar, yaş arttıkça fiyat düşer. Sneijder bize gelmek istemeseydi diğer kulüpler (28 yaşında) 8-9-10'a hayli hayli alırdı İnter'den. Keza Sneijder seyahatci futbolcu değil, aile düzenini kurdu. DK sonrası sözleşmesi 2018 bilemedin 2019'a kadar uzatılır.

Şimdi Sneijder'imizi izleyelim.

fenerbahçenin büyüklüğünü gösteren köyt oynamıyor mu yaa?

kamera arada yedek klübesini gösterse de şikeciler köytü görüp sevinse garibanlar, sahada tabi ki reyizin resitalini izleyecekler maç boyunca

Eğer Sneijder döktürürse bizi bekleyen tehlikenin farkındasınızdır umarım.

Sanmiyorum, Sneijder gayet yasli, büyük kulüpler artik daha genç oyunculari tercih ediyorlar.

Ingiltereye gidecekse sadece L'verpooldan belki teklif gelecegine inaniyorum, onlarin iyi bir 10 olmadigi için

924390_703584299680551_427118427_n.jpg

esp gömer biz de harçlığımızı çıkarırız.

Sneijder iyi oynasin gerisi umrumda degil. Alman kanalindan izleyecegim. GS'de oynayan Sneijder diyecek mike mike o spiker. Ekran'in basin'daki Fenerliler de catlayacak.

Eğer Sneijder döktürürse bizi bekleyen tehlikenin farkındasınızdır umarım.

25 mil a gider ...karsi cikmam yüksek fiyata..sonucda mali durum ortada..Wes gider yerine 2,3 iyi afam gelir

Oyuncunun fiyati geldi takdirde müspet bi ivme olusur baskanın sözleri ile

* LG G2 Tapatalk *

Bir aksilik olmazsa, Hollanda 3-1 fln yener.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt