2014 DK H:1 | İspanya 1-5 Hollanda | MS | 13 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda 3 tane yıldız ve onların çevresine koşan, basan, çimi kazan bir takım kurmuş. Bu takım iş yapar, Van Gaal müthiş bir takım planlaması yapmış. Hakkını teslim etmek lazım.

Wes10'a 1 asist yazılmış.

Gerginlik yaratmak istemem ama Hollanda'nın, İspanya'yı 5-1 yendiği maçtan sonra bile Terim'e bir pay çıkarmak neyin kafası anlayamadım ? Bence bu zihniyet yanlış, ortada bir hata varsa hem Aysal, hem Terim suçludur. Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. O yüzden kulübe zarar vermemek adına bu konu kapanırsa herkes için daha hayırlı olur.

Her insanı sevmek zorunda değilim. Sevmiyorum Terim'i. Bu tarz bahaneleri de kaç defa duydum Terim'den hatırlamıyorum bile. 3-1 yenildiğimiz maç sonrası Burak'a yapılan penaltıdan bahsediyordu o verilse farklı olurdu falan. 6 tane yedirtti rezil etti. Bu bir örnek. O yüzden fikrimi belirttim. Katılmıyorsan katılmazsın. Hoşuna gitmiyor diye susacak değilim.

BqCf8fOCAAAzoCK.jpg

Melo 2 :-D

[attachment=10887:BqCg5cOIUAAUVW9.jpg]

Ekli dosyalar

• BqCg5cOIUAAUVW9.webp
    BqCg5cOIUAAUVW9.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 257
Dünkü Brezilya maçına bakıyorum ve bugün İspanya'nın oynadığı oyuna. Demekki bu Neymar'ı yiyip bitiren Barcelona'nın lanet tiki takası.

Yarışmada dedim beyler Hollanda 1.çıkacak diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt