2014 DK H:1 | Meksika 1-0 Kamerun | MS | 13 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahrik eden sensin ben degil, kimse kimseden rütbesinden ötürü üstün degil üslubuna dikkat et hadi eyvallah

Rütbeyle ne alakası var lan gayet normal yorum yapmışım senin verdiğin cevaba bak. "Yırtık dondan çıkar gibi"ymiş. Burda kimseye karşı senin yazdığın gibi terbiyeden uzak şeyler yazmayan biriyim, bunun da rütbeyle değil nasiplenemediğin insanlıkla alakası var.

hayat zaten kamerunu atmış bir kenara

Kamerun'da sol kanattaki adam alınca topu maymun sesi mi yapıldı bana mı öyle geldi ???

Tapata

Tahrik eden sensin ben degil, kimse kimseden rütbesinden ötürü üstün degil üslubuna dikkat et hadi eyvallah

Rütbeyle ne alakası var lan gayet normal yorum yapmışım senin verdiğin cevaba bak. "Yırtık dondan çıkar gibi"ymiş. Burda kimseye karşı senin yazdığın gibi terbiyeden uzak şeyler yazmayan biriyim, bunun da rütbeyle değil nasiplenemediğin insanlıkla alakası var.

ikili tartışmaya devam ederseniz asistan arkadaşlarımızla birlikte hakkınızda cezai işlem uygulamak zorunda kalacağız.

gscparalel yapı

paralel-yapi_559100.jpg

Gol cizgi teknolojisi ne alaka simdi? :P

Çok terbiyelisin gereksiz kardeş

@Alpay Asma oğulcan bey tüm uyarılara rağmen asi şekillere devam etti. 2036 yılına kadar ban verin. teşekkürler

Yalnız etoo gerçekten bitmiş!

Birde bu etoo'yu transfer etmek istiyor bizim büyük başkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt