2014 DK H:2 | Almanya 2-2 Gana | M.S | 21 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
super bi dunya kupasi her mac gollu heyecanli geciyor (yunanistan maclari haric)

Almanya'nın bu grupta 1. olursa çeyrek finalde fransa geliyor, 2. olursa Arjantin geliyor. Almanya 1. olur, şili Hollanda'yı yenerse messi finale çıkar.

Noldu alamancılar :-) ben dedim bu takım fos diye. Hep şans bal hakem kura şansı gelmez . Zor kurtuldunuz. Balon patlıcak az kaldı az

o değilde kim şampiyon olacak arkadaş.ben bu işin içinden çıkamadım valla.kosta rika bu gidişle favorim olacak :)

Tekrarini seyredebildim ancak... Gana iyi oynamış, yazık olmuş.

BqrqkUyCIAAq1c9.png:large

Ne kadar doğru bilmiyorum ama şöyle bi bilgiye rastladım:

Ronaldo, 2006 Almanya'da Gana'ya karşı 15. golünü attı. Klose, 2014 Brezilya'da Gana'ya karşı 15. golünü attı.

:D

Edit: Doğruymuş

bu klose kazmasi nasil 15 gol atti olcak is degil bunla ronaldoyu kiyaslamak atla esegi kiyaslamak gibi bir sey

Gana galibiyeti kaçırdı.

Müthiş top oynadı adamlar helal olsun valla.

klose taklası görmek istemiyorum artık. Hollandamıza rakip çıksalarda şunlara fark atsak

lahm gibi bir bek nasıl ön libero oynar bastian yedek kalır ve boateng sağ bek oynar falan filan löw berbat bir hoca bence. draxlere neden hiç şans vermiyor onu da anlamıyorum. almanların bu sezon en formda futbolcusu rues ama sakatlandı o olsa çok farklı olurdu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt