2014 DK H:2 | Arjantin 1-0 İran | MS | 21 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turnuvanın en zayıf takımı denilebilir , aslında bişeyler yapabilmeyi istiyorlar gibi ama yetenek açısından cidden fakirler .

Abi adamların kapasitesi bu mecbur defans yapacak Arjantin top oynayamıyor geçen maçta çok kötüydü kadro değerleri arasında 295 Milyon Euro fark var neredeyse

arjantin iğrenç bir takım. keşke ikinci turda almanyamızla eşleşseler :happy:

İrana kızanları anlamıyorum Arjantine açık oynayıp fark mı yesinler Arjantinin oynadığı top değil asıl Arjantin eleştirilir burada

Kapali oynamakla kale onune otobus cekmek baska seyler sili ispanyaya böylemi oynadi yada costa rika italyaya bunlar arasindada siklet farki vardi ama adamlar catir cutur oynadilar

Kapali oynamakla kale onune otobus cekmek baska seyler sili ispanyaya böylemi oynadi yada costa rika italyaya bunlar arasindada siklet farki vardi ama adamlar catir cutur oynadilar

Kale önüne ototbüs çekme dersen bende sana Morinho derim milyon euroluk kadrolarla çok defa bu tarz maçlar oynadı bırakta İran vb takımlarda oynasın burada Arjantin yerine Almanya Fransa vb olsa çok daha güzel maç olurdu benim demek istediğim bu.

BİZ BU TURNUVada iş yaparmişiz. tam bizim turnuvamizmiş. gazla gitmemiz bile yetermiş.:p

Böyle takımlara karşı neden dörtlü savunmayla çıkarlar anlamış değilim, tek stoperle çık hucumada al bir tane forvet

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

96 dan sonra doğanlar türkiyeyi dünya kupasında göremedi be.

Arjantinden birsey olmaz bu kafayla

Yukarıda adı geçtiği için yazıyorum.Burak yılmaza parayı saymadan veriyorlar.Yıllık aldığı para hariç,4 maç oynasa aldığı para normal bir maç seyredmeye giden taraftarın hayatı boyunca biriktiremiyeceği kadar bir meblağ.Hakkını verse laf etmeyeceğim.

İran gol atamaz diye gol yok oynadım bu gidişle Arjantin de atamayacak :D

2 gol'den fazla olur diye oynadim bu gidisle bi gol zor atacaklar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt