2014 DK H:2 | Avustralya 2-3 Hollanda | M.S | 18 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder ve Robben maci alir..

10424478_1500845306794875_782682991_n.jpg

Sno dan gol ve asist bekliyorum.Hollanda da bir aksilik olmazsa farklı bir skorla bu maçı alıp bir üst turu garantileyecektir.

Avustralya'dan tek isteğim biraz olsun karşılık verebilmeleri ve gol atmaları.

Kesinlikle daha iyi bir maç olacaktır.

De Marke ‏@demarkesports 8 dk.

Wesley Sneijder: "Eğer Man.United'dan teklif gelirse oturur düşünürüm. Hiçbir Hollandalı futbolcu, van Gaal'i reddedemez."

Hollanda erken elense iyi olacak gibi.

De Marke ‏@demarkesports 8 dk.

Wesley Sneijder: "Eğer Man.United'dan teklif gelirse oturur düşünürüm. Hiçbir Hollandalı futbolcu, van Gaal'i reddedemez."

Hollanda erken elense iyi olacak gibi.

Böyle açıklaması olmadı, zira Sneijder gibi karakterli futbolcu önce kulübün düşüneceğini bilir.

Kuyt: Sahadaki kirli işleri iyi yaparım, Bunu FB'de de yaptım. :oops::oops:

Böyle açıklaması olmadı, zira Sneijder gibi karakterli futbolcu önce kulübün düşüneceğini bilir.

Kuyt: Sahadaki kirli işleri iyi yaparım, Bunu FB'de de yaptım. :oops::oops:

Yine de fazla ilerlemeseler iyi olacak.Ben de Hollanda'yı severim ama belli olmaz.Belki gideceği falan tutar.

hc3 hollanda ya 20 ero attim vallah

gaza geldim patlamassak iyi

Yine de fazla ilerlemeseler iyi olacak.Ben de Hollanda'yı severim ama belli olmaz.Belki gideceği falan tutar.

Farketmez, erken elenmesi bişeyi değiştirmiyor. Robben-van Persie-Sneijder gibi oyuncular yeniden keşfedilmiyor.

Dün yaptığı konuşmalar arka sayfada, bugünde bişey söylediğini düşünmüyorum.

Hollanda #NED: Cillessen, Vlaar, De Vrij, Martins Indi, Blind, De Jong, Janmaat, De Guzman, Van Persie (c), Sneijder, Robben

HAYDI WESLEY!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt