2014 DK H:2 | Brezilya 0-0 Meksika | MS | 17 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayın ama Cüneyt şu ana kadar en stresli maçlardan birini kupa ortalamasının çok üstünde bir başarıyla yönetiyor. Mutlaka hataları var ama şu ana kadar bundan önceki 14-15 maç hakeminin 12-13'ünden iyi.

ochuanın 6 parmağımı var yanlışmı gördüm

Cüneyt cok iyi beyler bunu yarı finallere fln verirler xd

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1403034662039.webp
    uploadfromtaptalk1403034662039.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 123
brezilyadan bir cacık olmaz fredmiş gutavoymuş paulinhoymuş hikaye bunlar bir tek neymar birşeyler yaparsa yapar.

Almanya bunlara tecavüz eder

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Paulinho asiri cöp

Ramires'in nerde oynadigi belli degil

Brezilya bu maci alamaz normal sartlarda ama eyyamci bir kiyak gecer ;)

Maç zevkinin içine ediyor trt. Adam 1 saat önceden pozisyonun ne olacağını söylüyor zaten korner atılıyor topa daha vurulurken ne olduğunu söylüyor. Şaka mı ya bu nerede var böyle bişey abi maç izlerken sinirleniyorum resmen. Scolari sende ne itici bi adamsın ya Allahın tipsizi koskoca Brezilya Sivasspor gibi top oynuyor Lucas Moura'yı falan almamış ki Hulk olmayınca mal gibi kaldı herif. Böyle Brezilya mı olur yani şampiyon olsan ne olacak izlerken uyutuyor takım. Paulinho ile Gustavo'yu toplasan Melo etmez tek tek kıyaslamıyorum bile çok ciddiyim ikisini yaptığı işi yapar Melo. İnşallah bi sürpriz olur da elenir Brezilya.

Melo şu paulinho ve gustavoyu top diye oynar. Garip biri scolari hiç olmazsa fernandinho'yu koy

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt