2014 DK YF | Brezilya 1-7 Almanya | MS | 8 Temmuz

Ağlamanın b.kunu çıkarırsan böyle beter ederler adamı. Beter olun pis şımarıklar.

yarın Brezilya'da sokakta evde işyerinde kimse konuşamaz herhalde :D

Kross inanılmaz iyi bir futbolcu harika real almışsa yılın transferi olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 kupon yaptım birinde alt birinde iy0 demiştim :D

Almanya Brezilya'yı dağıttı adetaaplta etti şuan Brezilya'lılar ne yaptığını bilmiyor şuurları kapalı TRT , 2. yarıya +18 imgesi koyması gerekir.

Löwe saydırdık o kadar adam makine gibi oynattı:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Turnuvanın başından beri bu kadro oynasa bütün takımları biçe döve gelirlerdi zaten eleştiriler ona. Lahm orta saha, Boateng bek, Mertesacker tank gibi ortada, sağ forvet Muller tek önde falan gibi absürt fanteziler yerine. Eleştiriler ona daha ziyade yoksa biçer döver gibi adamlar.

Scolari'ye iyi oldu hiçte acımadım 10 yerler inşallah:D Allahın kazması alma sen Moura'yı falan Neymar gitti kaldın işte. Ek olarak Melo gibi adamları orta sahada yok Melo'ya yakın adam bile yok Melo şu durumda reaksiyon verirdi en azından takımı ateşlerdi bunları da hesaplayacaksın. Khedira falan at koşturuyor orta sahada Melo çiğ çiğ yerdi bunu olsa.

demedi demeyin, brasilya bu maci ilk yaridan sonra birakir.

Scolari hadi Melo yerine aldığın Gustavo Paulinho kurtarsın seni şimdi beter ol futbol katili herif

Kendimi Brezilya taraftarı yerine koyuyorum da korkunç bişey lan:D

ulan yetişemiyim mi diye bekliyordunuz

yazıklar olsun :@

Melo nun ahı tuttu baska bir şey degil

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

bsdhn13caaaepi_.png

O kadar hazırlık yaptık maç seyredeğiz diye cipsi kaptık kolayı açtık maç 20 dk da bitti

Arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum ve saat farkı nedeniyle su an orucluyum. Bu maci seyretmem orucumu bozar mi?

N5

Maç Öncesi Metin Tekin " Tiego Silva'nın yokluğu abartılıyor, o yoksa Münih'in stoperi Alaba var."

Geri
Üst Alt