2014 Dünya Kupası Çıkartmaları (GSC Grubu Açıldı)

2002, 2008 ve bir Süper lig biriktirmiştim. Ancak suan nerede onlar hiç bir fikrim yok. :D

Bagdat caddesindeki nezih kirtasiyesinde mevcut, arayanlara duyurulur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaş seviyesi belli oldu gereksiz tarzı yorum yapanlar dostlar bu iş hobi işidir.. Çocukluk olarak değerlendiriyorsanız da insanın içindeki çocuğun ölmemesi gayet güzel bir şey..

[attachment=10121:Capture.JPG]

Ekli dosyalar

• Capture.webp
    Capture.webp
    92,9 KB · Görüntüleme: 140
Ya ben buna başladım online olana da grupta takas işini yapamıyoz biz bilen var mı?

Ya ben buna başladım online olana da grupta takas işini yapamıyoz biz bilen var mı?

grupta takas yapabilmek için öncelikle kimleri vereceğinizi ve kimleri isteyeceğinizi konuşup anlaşın. çünkü sistem 2 veya daha fazla eşleşme olmadığında takas yapmıyor.. ama dünya geneli takas daha mantıklı

grupta takas yapabilmek için öncelikle kimleri vereceğinizi ve kimleri isteyeceğinizi konuşup anlaşın. çünkü sistem 2 veya daha fazla eşleşme olmadığında takas yapmıyor.. ama dünya geneli takas daha mantıklı

Dünya genelinde ise ben mesela 3 tane koyup 3 tane rastgele bende olmayanlardan işaretleyip istiyorum örneğin Honda, Huntelaar, Di Maria'yı istiyorum atıyorum. Öyle hiç eşleştirdiğini görmedim ama teker teker koyup yine rastgele bi adam eşleştirdiğimde bir dahaki açtığımda gelmiş oluyor.

Dünya genelinde ise ben mesela 3 tane koyup 3 tane rastgele bende olmayanlardan işaretleyip istiyorum örneğin Honda, Huntelaar, Di Maria'yı istiyorum atıyorum. Öyle hiç eşleştirdiğini görmedim ama teker teker koyup yine rastgele bi adam eşleştirdiğimde bir dahaki açtığımda gelmiş oluyor.

biraz şans işi tabi ama takas yapacak olurken çok geniş kapsamlı olmak gerekiyor sık sık istenilen oyuncuları değişmek gerekir takım seçeneğini işaretlemek lazım 3 tane takım seçebilirsin. ben bitirdim vallaha rahatım :)

Ben tek tek istediğim adamı ekliyorum geliyor hepsi.

Daha yüzde 30 bile olmadı benim ya. 1 hafta falan oldu başlayalı sanırım.

Geri
Üst Alt