2014 Dünya Kupası Elemeleri l Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya, Andorra

Cevap: 2014 Dünya Kupası l Rakiplerimiz Belli Oldu

Romanya yi nasil kücümsersiniz anlamakta güclük cekiyorum... Romanya ve Türkiye esit gücte iki Takim...

Bir Belçika yok bence 2.liği zorlayacak Romanya olur oda eski gücünden eser yok ;) Burada da 2. olamazsak bırakalım zaten ;)

Romanya ve Macaristan kendi aralarında çok puan kaybederse işimiz hayli kolaylaşır 2 maçta berabere bitse kendi arasında süper olur mesela :) öyle olabilirde uzak bi ihtimal değil. Romanya Estonya ya karşıda kesin puan kaybedecektir.

173240_Turkey.jpg

Estonyaya puan kayibimiz insallah ders olmustur bizimkilere.

Basit kolay keklik demeden full konsantre olup yolumuza devam etmek lazim...

Lokum gibi kura.

Yine Ingiltere ile eslesemedik :(

Hollanda alir basini gider. Biz de yine her zaman oldugu gibi 2. lik mucadelesi veriririz. Rakip de romanya olur.

Kimse andora ve estonyadan 6 sar puan alacagimizi yazmasin. illaki birine puan veriyoruz!

Romanya yi nasil kücümsersiniz anlamakta güclük cekiyorum... Romanya ve Türkiye esit gücte iki Takim...

Romanya bizim orta okul zamanlarımızın Romanya'sı değil ki, aşırı bayık futbol oynayan, adeta maçları 0-0 bitirmek için oynayan gıcık bir takım şu anda.

Hollanda 1. biz 2. oluruz diye düşünüyorum.Hollanda yıllardır gruplarda en çok puan toplayan takım.Bence Hollanda'yı geçmemiz çok büyük süpriz olur.

en kötü 2.çıkamazsak gruptan gitmeyelim dünya kupasına rezil oluruz

Romanya ve Macaristan kendi aralarında çok puan kaybederse işimiz hayli kolaylaşır 2 maçta berabere bitse kendi arasında süper olur mesela :) öyle olabilirde uzak bi ihtimal değil. Romanya Estonya ya karşıda kesin puan kaybedecektir.

Ben de kendi aralarındaki maçların berabere bitme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Bunlar birbirlerinin ayağına kurşun sıkarken biz aradan sıyrılabiliriz.

6'lı gruplardaki 8 grubun 2.lerinin grup sonuncuları ile yaptığı maçlar elenir,

Ardından tüm grupların puan ve averaj olarak en iyi 2.si direkt finallere gider,

Kalan 8 grup 2.si play-off oynar.

Fransa'nın grubu için özel bir durum ya da bu grubun 2. si için olumsuz bir durum yok.

Ben de böyle biliyorum.

hiçbir 2. direk gitmiyor dünya kupası elemelerinde. sen avrupa şampiyonası elemeleriyle karıştırıyorsun. en kötü 2. play offa bile kalamayacak mesela. 9 grubun en iyi 8 takımı play off oynucak en kötü 2. takım play off bile oynayamayacak.

Geri
Üst Alt