2014 Dünya Kupası Elemeleri l Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya, Andorra

Cevap: 2014 Dünya Kupası l Rakiplerimiz Belli Oldu

Yorumları okuyunca 2010 DUNYA KUPASI AKLIMA GELDI!!!

1. olarak çıkacağımızı düşünüyorum cidden.

Ben bu gruptan çıkabileceğimize inanmıyorum. Hollanda, Romanya, Macaristan arkasında 4. oluruz.

Yeni jenerasyonla her türlü g.öğüsleriz ipi.

Hollandayla ciddi ciddi kapisiriz diyecektim, sonra onlar diger takimlarin hepsini yenecek, biz gereksiz puanlar kaybedecegimiz aklima geldi.

En kötü ikinci oluruz. Romanya şu durumda çok rahat geçebileceğimiz bir takım, Hollanda ile kafa kafaya maçlar çıkarırız.

İnanmak, başarmanın yarısıdır demişler. Bizim milletimiz inanma konusunda çok başarısız. İnanmadan, başarı bekliyorlar. :)

Yorum yapmak için çok erken. Elemeler başlayana kadar kim öle kim kala.. 1. torbadan İngiltere'yi istiyordum ben şahsen ama Hollanda da iyidir. Hayırlısı olsun. İnşallah Brezilya'ya gitmek kısmet olur da şöyle güzel bi turnuva izleriz.

en fazla 2. oluruz. Hollanda ne derseniz diyin, Adamlar kac yildir hic mac kayip etmiyorlar. isimiz zor ama imkansiz diye birsey yok, tek sorun istikrar

Andorra = 6 Puan

Estonya = 6 Puan

Macaristan = 6 Puan

Romanya = 4 Puan

Hollanda = 0-1 Puan

Andorra,Estonya ve Macaristan acayip berbat takimlar , artik hepsinden 6 puan almaliyiz. biktim sürpriz kayiplar vermekten.Romanya deplasmanindan 1 puan aliriz, o bölgenin ülkeleri bize herzaman ters gelmistir , Romanya'da deplasmana cikmak zordur. Evimizde Hollanda'ya karsi belki 1 puan aliriz..

Romanya ve Macaristan sürpriz kayiplar yaparlar bence, kendileri arasinda 1 beraberlik alirlarsa is bitmistir zaten. Bakarsiniz en iyi 2.olarak direkt olarak katiliriz Dünya Kupasina :D

En fazla puan toplayan 2.neden olmayalim ?

Rahat olun renkdaşlar.

----Ekici----------------------------Hamit---

-------------N. Sahin---Selcuk--------------

Lokum gibi ortasah :)

Zor bir gruba düştük ama, yok şöyle yok böyle demenin de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Eğer maçları tek tek düşünürsek, bu grupta Andorra'ya bile takılabiliriz. Burada sorun sadece biziz. Arda'nın bireysel gayretleri sayesinde ilerlemeye çalışıyoruz. Yoksa futbol falan oynadığımızı düşünmüyorum. Bunu küçümseme anlamında söylemiyorum. Sistemsizlik içinde boğuluyoruz. :)

bu grupta da 2.ci olamıyosak biz feragat edelim artık bitik bir romanya 2.sınıf bir macaristan tamam çıkışta olabilirde bir bosna hersek filanda değil hollanda'dan en az 3 puan almamız lazım normal şartlarda...

Almanya

Belçika

Avusturya

Kazakistan

Azerbaycan

Böyle kolay bir grupta 17 puanı zorla, şansla toplayıp, zar-zor bir Play-Off'a kaldıysak;

D Grubu

Hollanda

TÜRKİYE

Romanya

Macaristan

Estonya

Andorra

Şu gruptan çıkmamız bizim için süpriz ve mucizedir.

Oha şimdi tekrar inceleyince farkettim hakkaten zor grupmuş.Estonya'nın çıkışını da düşünürsek baya zorlaşıyor grup.

Cevap: 2014 Dünya Kupası Elemeleri l Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya, Andorra

Estonya kim ya abartmayin lesh grupta bir sürpriz oldu okadar. Bu gruptada 2.oluruz ve Playofflara gideriz.

Cevap: 2014 Dünya Kupası Elemeleri l Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya, Andorra

Estonyayı küçümsemeyin derim Hollanda içerde dışarda yener gerisi Allah Kerim

Geri
Üst Alt