2014 Dünya Kupası Hazırlık Maçları

Brezilya - Panama 22:00 Kanaltürk

BpNu4pGIcAAjwvm.png

Hajroviç de Bosna nın 1-0 kazandığı Meksika maçında tek golü atmış.

İyiki bi gol atmış at hırsızı

tAp@tALk xD

Oturup ciddi ciddi hazırlık maçlarını mı izliyorsunuz hem de başka ülkelerin. 12 ayın 10 ayını futbolla geçiren bir yeryüzünde yaşıyoruz zaten. Bari bu boş dönemde maç izlemeyip başka aktivitelere yönelin. Kupa başlayınca zaten başka şeylere fazla zaman kalmayacak. Ben bu futbolsuz dönemde film ve belgesele yoğunlaştım mesela. Hatta sırf kupayı kaçırmamak için 9 günlük tatilimi de yaptım geldim. Dünya Kupası'ydı, Ramazan'dı derken tatile gidecek zaman kalmamıştı. Ağustos'ta ikinci bir tatil yapıp liglerin başlamasıyla dönmeyi düşünüyorum futbol heyecanına.

O yüzden dandik ve gereksiz hazırlık maçlarına ayrılacak vakit yoktur bence..

Oturup ciddi ciddi hazırlık maçlarını mı izliyorsunuz hem de başka ülkelerin. 12 ayın 10 ayını futbolla geçiren bir yeryüzünde yaşıyoruz zaten. Bari bu boş dönemde maç izlemeyip başka aktivitelere yönelin. Kupa başlayınca zaten başka şeylere fazla zaman kalmayacak. Ben bu futbolsuz dönemde film ve belgesele yoğunlaştım mesela. Hatta sırf kupayı kaçırmamak için 9 günlük tatilimi de yaptım geldim. Dünya Kupası'ydı, Ramazan'dı derken tatile gidecek zaman kalmamıştı. Ağustos'ta ikinci bir tatil yapıp liglerin başlamasıyla dönmeyi düşünüyorum futbol heyecanına.

isteyen isteyeni izler ben sneijderi izlemeyi seviyorum suç mu? kimsenin kimseye hayatına karışmaya hakkı yoktur...

Sneijder'i izlemeyi benim gibi farz olarak görenler var, heyecanla bekliyorum şahsen :D

Tapa

De Jong - Sneijder - Robben - Van Persie disindaki hicbir oyuncuyu tanimiyorum desem abartmis olmam sanirim.

O defans üçlüsü biraz ağır değil mi ya. İyi cesaret.

Tapatalk v2

Galler de Bale ve Ramsey olmadiktan sonra neye yarar bu mac..?

Hollanda bu futbol ile sıfır çeker bu ne yahu. Son 20 yılın en kötü Hollanda milli takımı dır herhalde. Orta saha o kadar korkak oynuyor ki Hollanda ileride baskı kuramıyor. Van Gaal bir çözüm bulmalı. Savunma 4lüsü vasat kanat yok.

Şili gruptan çıkarsa süpriz olmaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt