2014 FIBA Basketbol Şampiyonası | 30 Ağustos-14 Eylül | NTVSpor

zaten savunmasıyla ön planda değildi ama şu hali beni ürkütüyor.jawai-vou ikilisi yerine tek bir oyuncu almak daha mantıklı gibiydi ama ergin hoca kararını vermiş demek ki.

OOOooOooOO Jawai'den alley-oop. Bize inat yapıyo sanki :D

Finlandiya-Yeni Zelanda başladı. Bizim maçın rahat geçmesi için Yeni Zelanda'nın kazanması gerekiyor.

angola uzunları kariyer maçlarından birini oynamıştır+takmadı avustralya maçı ama maçı da kaybettirmiştir jawaii,o derece bozuk adam,tek olumlu yönü hücumda sırtı dönükken pas dağıtması.

angola uzunları kariyer maçlarından birini oynamıştır+takmadı avustralya maçı ama maçı da kaybettirmiştir jawaii,o derece bozuk adam,tek olumlu yönü hücumda sırtı dönükken pas dağıtması.

Jawai'nin savunduğu Angolalı genco 38 sayı 15 ribaund :D

O olaydan sonra biraz ürkek olmasi normal Jawai´nin. Yavas yavas alisir yine.

Sonucta ne oynadigi belli. Yeterki bi daha sorun yasamasin. Insallah dogru karardir.

Zaten bu bütceyle anca bu kadar. Bu kadarini nasil yaptik, hala sasiriyorum zaten.

yeni zellanda durmadan diş tarafi tutuyor. bizim garibanlar finlandiya hep 3 lük atsin diye çildiriyordu. 2. yari bunu anladilar

Basket+faul vermesi gereken pozisyonda hücum faul verdi hakem. Finlandiya'ya yazık olacak gibi.

58-62 Yeni Zelanda üstün.

Şu anda Finlandiya'yı destekliyorum. Hak ettiler. Biz de Dominik'i yenelim bir zahmet.

Aha sportmenlik dışı!.. :D

Hakemden telafi düdüğü. Sportmenlik dışı ağır oldu biraz

Son 17.7 Finlandiya kenardan başlayacak.

65-66 Yeni Zelanda önde.

Son 4.9 saniye 65-67 Finlandiya mola aldı.

Bizim grup çok çekişmeli oldu yahu. :)

Geri
Üst Alt