2014 FIBA Basketbol Şampiyonası | 30 Ağustos-14 Eylül | NTVSpor

oha lan sayi özürlüyüz diyoruz. gidiyoruz abd ye 40 atiyoruz. hemde 35 yiyoruz. benmi yanliş görüyorum. ben rahat yenerler diyyordum:congratulatory:

ABD'ye bir devrede 40 atılır da 35 yenmez :D

oha lan sayi özürlüyüz diyoruz. gidiyoruz abd ye 40 atiyoruz. hemde 35 yiyoruz. benmi yanliş görüyorum. ben rahat yenerler diyyordum:congratulatory:

Tipik ergin ataman takımı. Bu senede çok yaşadık bunu. Pivot yok o sakat bu cezalı real deplasmanında ne yapcaz derken başa baş oynadık, lokomotifi depte yendik vs müthiş hazırlıyor takımı.

Tapa

Yalnız bir tuhafız hakikaten. Bugün ABD'ye yener yarın Dominik'e yenilirsek ağır hasta ruhlu bir milletiz.

Neyse dur bakalım 3. çeyrek başı çok kritik. Köpek gibi saldıracaktır ABD. Sakin olup akıllı oynarsak asrın galibiyetini alabiliriz. Ne de olsa Yunanistan yaptı bunu zamanında, kadroları bizden daha iyi olsa da neden olmasın.

Ergin Hoca büyük hocadır. Kimse laf etmesin zaten. Elindeki malzemeyi en iyi kullanan ve o malzemeyi de bilerek kuran bir adam. Pili bitmiş Cenk'i bile adam etti.

Harika bir ilk yarı oynadık. Rose reis biraz sinirlendi ama olsun :D

Tipik ergin ataman takımı. Bu senede çok yaşadık bunu. Pivot yok o sakat bu cezalı real deplasmanında ne yapcaz derken başa baş oynadık, lokomotifi depte yendik vs müthiş hazırlıyor takımı.

Tapa

abd muhtemelen 2. yari yener ama potansiyyel varmiş bizde:D şu bariş hersegi isterdim ben.

Müthiş bir ilk yarı oldu ama 2.yarı işimiz çok zor.

Ergin hocaya da helal olsun.

Super ya. Yok öyle 50 bilmem farklar

Gerçiği lebroneslar ve saire yokmuş galiba.

Biz de bir ekol olmaya başlıyoruz artık karakterimizle..

Umarım alttan en kısa zamanda yeni Hido'lar, okur'lar gelir..

Geri
Üst Alt