2014 FIBA Basketbol Şampiyonası | 30 Ağustos-14 Eylül | NTVSpor

Kasmakla falan ilgisi yok. Biz tempoyu üçüncü çeyreğin sonuna kadar gayet iyi ayarladık. İstediklerini yapamayınca hepsi sinirlenmeye başladı hatta ama oyunun hızlanması onların işine geldi açıkcası...

Ben basketi pek takip etmem, sampiyonalardan sampiyonalara ancak.

Ama bu Ömer denen herif kac sene oldu hala ögrenememis serbest atislari. Kac tane puan yiyor her mac bu hiyar.

yenildik ama en azından 4 periyot boyunca sahadan süpürülmedik 50 sayı fark yemedik ve korku saldık bunlarla övünücez :D

bu faried 1 başina oynasa pota altindan basket attirmaz gibi geliyor lan

uzun ariyoruz boşuna. gözümüzün önünde faried var. bu fenere tecavüz eder:D

Daha sayı atmayalım la 69'da kalalım, hem uğurlu sayım hem de Conilere laf sokarık :sad007:

BwZU1GtIcAAfsZf.jpg

Faried

6 sayı öndeyken de "15-20 sayı fark yeriz ama , 20 yi geçmesek bari" diye düşünüyordum.

USA sahada kolayca sayı bulurken biz yırtıyorduk bir yerlerimizi.

Adamlar 2. vitesle oynadı 2 periyodu. 3.periyotta 4 e aldılar vitesi.

Zaten 3.periyodun yarısını izledim kapattım.

İspanya yener bu Amerika'yı ya.Böyle 2006 Yunanistan gibi dengede getirip son da vuracak gibi geliyor.

ilk yarıdaki oyunumuz son yıllarda gördüğüm en iyi basketbolda,göze hoş gelen harika bir basketbol Ergin hocaya ve takıma tebrikler...

Gorgui Dieng'in 27 sayı 8 ribaunt 2 blokla oynadığı macta Senegal, Hırvatistan karsısında turnuvadaki 2.sürprizine imza attı. Mactan cok Dieng'in bu turnuvada gösterdiği performans daha fazla ön plana cıktı. Minnesota'da sezon sonuna kadar neredeyse hic oynamayıp son dönemde yaptığı cıkısla ayın caylağı secilmisti. Turnuvada da 22 sayı 11 ribaunt 1.7 blok ortalaması tutturarak cıkısını devam ettiriyor. Yeni Ndong, hatta onuda gecip Senegal basketbol tarihinin en iyi oyuncusu olacağı konusuluyor. Bu sezon Minnesota ile garanti kontratı olsada umarım gelecek sezon yolu bu formaya düşer(2 yılı takım opsiyonlu 4 yıl kontratı var).

Arjantin 83-81 Filipinler.

Son 24 saniye top Filipinlerde. Hadi lan bu sefer olsun

Bizim haddadi napiyor la? Alsinlar şu adamı artık. Bir maçı denk gelse de izlesem.

Geri
Üst Alt