2014 IWBF Şampiyonlar Ligi ŞAMPİYON GALATASARAY

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
2014 IWBF Şampiyonlar Ligi maçları İspanya'nın Madrid şehrinde oynanacak. Son şampiyon Galatasaray SK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu sezon turnuvaya doğrudan katılan tek takım.

Galatasaray, 2008, 2009, 2011, 2013 yıllarında Şampiyonlar Ligi Kupasını 4 defa müzesine götürdü.

XWkPYO.png

Bu sene kadromuz diğer senelere göre oranla daha kötü ama ben yine de zorlansak da şampiyon olacağımızı düşünüyorum . Başarılar Engelsiz Aslanlara

B_20018_B_19589_b.jpg

Sedat İncesu Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Terkerlekli Sandalye Basketbol Takımı Baş Antrenörü Sedat İncesu, 1-4 Mayıs tarihleri arasında Madrid'de gerçekleştirilecek olan IWBF Champions Cup Finalleri öncesinde resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Rakipler hakkında da görüşlerini bildiren Sedat İncesu '' Çok önemli rakiplerle oynayacağız. Bütün takiplerimizi iyi tanıma fırsatı yakaladık. İtalya kampında çok ciddi analizler yaptık. Kamp bizim için çok önemliydi ve çok şeyleri değiştirdi. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik ve çok şeyleri değiştirdik'' şeklinde konuştu.

Turnuva hakkında da konuşan Sedat İncesu ''Rakiplerimizi tek tek düşünüp, konsantre olacağız. Burada en önemli durum çapraz eşleşme. Bu maçı kazanmadan finale çıkamıyoruz. Bu yüzden çapraz eşleşmeyi çok önemsiyoruz. Hedefimiz maçların tamamını kazanmak ve bu şampiyon olmaktır'' dedi.

Oyuncularıyla gurur duyduğunu belirten İncesu ''Biz her zaman en tepeye oynayan bir takımız. Hedefimiz hep böyle oldu. Türkiye'de ve Dünya'da çok şey değiştirdik. Değiştirmeye de devam ediyoruz. Zor günler yaşadığımız oldu. Sporcularımın hepsiyle teker teker gurur duyuyorum. Benim için Dünya'nın en iyi konsantre olup çalışan takımı Galatasaray Terkelekli Sandalye Basketbol Takımı'dır. Sabahtan akşama kadar süren bir antrenman süreci yaşıyoruz. Şimdi vitrine çıkma zamanı. Biz bir dahaki maç ve bir sornraki turnuvaya kadar başarılı bir takımız. Bu felsefeye göre hareket ediyoruz. Çünkü bir önceki senenin üzerine yeni bir sayfa açılıyor ve eski hatırlanmıyor. Bu sene de şampiyon olup başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz'' dedi.

Takım kadrosu hakkında da açıklamalarda bulunan İncesu '' Saha organizasyonu ve puanlama açısından taktiksel olarak Murat Yazıcı ve Bestami Boz kadronun dışında kaldılar. Sofyane Mehiaoui ise disiplinsiz davranışlarından ve bunu sürekli tekrarlamasından dolayı süresiz kadro dışı kaldı'' şeklinde konuştu.

Galatasaray - Unipol Briantea 84 (2 Mayıs 2014 16:45 TSİ)

Hyeres HandiBasket - Galatasaray (2 Mayıs 2014 21:15 TSİ)

RSC Rollis Zwickau - Galatasaray (3 Mayıs 2014 12:45 TSİ)

Tebrikler Aslanlar, Kupa 1'i alıcaz inşallah.

#EngelsizAslanlar 2'de 2 yaptı. Maç Sonucu: Hyeres HandiBasket 55 - Galatasaray 74

31-63 öndeyiz . Açıkcası Zwickau gibi bir takımı ikiye katlamışız . Helal olsun Engelsiz Aslanlara . Gerçek Galatasaraylılar bunlar işte . Yönetim ve taraftar zahmet etmeyip gelmesinler hiç gerek yok zaten ..

Tebrikler Engelsiz Aslanlar!

RSC Rollis Zwickau 46 - 83 Galatasaray

Bu maçla birlikte Gruptan namağlup lider olarak çıktık. Prosedürü tam olarak bilmiyorum ama çapraz eşleşmeye göre diğer turda RSV Lahn-Dill ile eşleştik sanırım.

Engelsiz Aslanlar 3'te 3 yaptı ve grubunu lider bitirdi . Yarı final maçında bugün TSİ 18:30'da diğer grubun ikincisi Lahn-Dill ile karşılaşacağız . Kazanırsak yarın final oynayacağız .

Maç yine buradan gösterilecek büyük ihtimalle . Inicio

Lahn-Dill ile oynayacağımız yarı final için son 2 dakikaya giriyoruz . Kazanırsak yarın finalde oynayacağız .

Liga BSR - Partidos en Directo

Yukardaki siteden izleyebilirsiniz .

Başarılar Engelsiz Aslanlar !

Hakemlerle de ayrı bir mücadele ediyoruz ama olsun böyle daha zevkli hem hakemi yenip hem de rakibi yenmek :)

Türklere karşı düşmanca bir tavır varmış orada . GS TV spikeri murat Türker diyor .

Salondaki Türk bayrağı hem yanlış hem de diğerlerinden küçük. Bunu her şampiyonada kasıtlı yapıyorlar.

BmuJNq5IgAAFMve.jpg

Hakemlerin çok ciddi bir art niyeti var bize karşı. Çok saçma kararlar veriyorlar.

Geri
Üst Alt