2014 KPSS - Lisans Açıklandı

düz memurluk ;

p3 için 72 puan kötü mü renkdaşlar :D

bide 78 için değerlendirme alabilir miyim?

Bölüm neydi senin renkdaş? Tr geneli sıralamasından az çok kestirilebiliyo sonuç. Ben harita mühendisiyim mesela, 82 puan tatmin etmedi beni ama bizde 2012 sınavında 40bin-50bin civarı ilk atamaları almış. Benim sıralamam 33bin. İlk olmasa da ikinci atama gelir diye umuyorum. Tabi bu sene haritacılar uçmamışsa :)

Sosyal Hizmet. Atamada sıkıntı olmaz da Ankara da olmaz ama. Çevre illere bakacam.

Derece yapanlar hep mühendis heralde. Mantıklı da. Sözeli iyi olan zaten tarihten çaktı. Matematiği iyi olan götürdü heralde.

Doktora işim olmazsa bende girecem seneye yaş sınırı falan var mı?

Ahaha :D Bu dönem 17 bin'in altında mı alım olacak? Yok yav imkansız..

bölüm çok bunalım. bu bölüme girmeden önce, her kurumun ihtiyacı vardır bunu seç gibi tavsiyelerde bulunurlar. mezun olunca ortada kalıyosun. bende ortada kaldım mesela. biyomedikal mühendisliği 86 puan. atanacağımı sanmıyorum. gerek duyup puanımı bile açıklamadım. ilk sana söylüyom. değerini bil.

Neyse konuyu saptırmayalım. Avatarlarına iddiaya girelim :D

bölüm çok bunalım. bu bölüme girmeden önce, her kurumun ihtiyacı vardır bunu seç gibi tavsiyelerde bulunurlar. mezun olunca ortada kalıyosun. bende ortada kaldım mesela. biyomedikal mühendisliği 86 puan. atanacağımı sanmıyorum. gerek duyup puanımı bile açıklamadım. ilk sana söylüyom. değerini bil.

Neyse konuyu saptırmayalım. Avatarlarına iddiaya girelim :D

2 yıla unuturuz la iddiayı? :D Ben genel memurluk için konuşuyordum ama Bilg. Müh. puanları çok yüksek değil, atanma ihtimali var.

Ayrıca 86 puanla Biyomedikal ilk atamada gider la. Naptın? :D

dbi1qg.jpg

2 yıla unuturuz la iddiayı? :D Ben genel memurluk için konuşuyordum ama Bilg. Müh. puanları çok yüksek değil, atanma ihtimali var.

Ayrıca 86 puanla Biyomedikal ilk atamada gider la. Naptın? :D

dbi1qg.jpg

kanka 76 olacak yanlış oldu la. sanal klavyeyle yazınca böyle oluyo arada idare et. 86 alsam göbek atardım. :D

[attachment=11962:Adsız.png] foruma böyle yazıyorum işkencd gibi :D

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 58
Geri
Üst Alt