2014 Yılının Öne Çıkan Filmleri

12y8pA.jpg

Güzel ve enteresan bir film, tavsiye edilir..

Film 12 sene boyunca çekilmiş olmasıyla gerçekten sıradışı.. Önüne gelenle evlenen uyumsuz bir kadın, iyi baba olmaya çabalayan eğlenceli bir baba, etrafındaki herşeyi sorgulamaya başlayan aykırı bir çocuk..

Şu ana kadar izlediklerim;

Gone girl
Gravity
Predestination
Boyhood

En kısa zamanda İnterstellar'ı sinemada izlemeyi düşünüyorum..

Gone girl son yilarin izledigim en iyi filmi belkide.
Gone_Girl-Das_perfekte_Opfer.jpg

ve

Interstellar

Interstellar.jpg

Rush da çok iyi filmdi kimse bahsetmemiş. İlk 3'e girer listede.

Yönetmenliğini Yeşilçam'ın usta ismi Aram Gülyüz'ün yaptığı “Zaman Makinesi 1973” adlı filmi tek geçerim. Bu filmi sinemada 6, Moviemax kanalında ise 4 kez olmak üzere tam 10 kez izledim. Hala da izleyesim var. O kadar güzel yani.. Baş rollerinde başarılı komedi oyuncusu Gürgen Öz ve güzel oyuncu Seda Bakan’ın oynadığı film bir nevi "Back to the future" uygulaması. Şımarık zengin çocuğu Tolga, babasından miras kalan Anadol STC 16 Spor arabası sayesinde bir anda kendini 2014'den 1973’e gitmiş olarak buluyor ve burada anne-babası'nın çocukluğuyla karşılaşıyor. Komedi ve duygu yüklü bu filmde 70’li yıllardaki İstanbul ve o dönem yaşayan insanların keyifli hayatları da gözler önüne seriliyor.. Nostaljiye ilgi duyanların muhakkak izlemesi gereken harikulade bir film..

MXVUOy0.jpg

Son düzenleme:
2014'e damgasını vuran film PREDESTİNATİON'dır...Dün izledim Prestijden sonra ekran karşısında g.t gibi bırakan ilk film bu oldu... fazla mantık ararsanız beğenmeyebilirsiniz şimdiden söyleyeyim..

Geri
Üst Alt