2014 Yılının Öne Çıkan Filmleri

8-9u izlemedim .

Interstellar yi en kısa zamanda izlicem

Listedeki çoğu filmi izleme şansına eriştim
Bunlardan bilimkurgu dalında INTERSTELLAR'ı
Drama ve azıcık korku dalında ise GONE GİRL'ü tek geçerim

Listede "All is Lost'u" göremedim bence özgünlük ödülü Her'e kaptirsada ondan daha sağlam film olduğu kesin.
3ff595cced3c404ad674face5ccda392.jpg

The Best Offer'da listenin en başina alalim

8d76f1804ebd9fb8a384c8ccad4d6a19.jpg

Noah cok vasat.

The amazing spider-man listede yok ama o da cok vasatdi. zaten erteledi sony tasm 3'u bu nedenle.

Lucy'nin bu listeye girmesi gerekirdi.

Listede ki en iyi film edge of tomorrow bence hepsini izlemedim gerci.

İlk mesajdaki filmlerin çoğunu izledim ama hala merak ettiklerim var içlerinde. Hatta Dallas Buyers Club'ı yarın izleyeceğim burada görünce aklıma geldi.

Yarının Sınırında - Maymunlar Cehennemi - Kıs Uykusu 3'üde cok sağlam filmlerdi.

Gone girl düşse de izlesek.
dün indirdim ama sitenin adını hatırlamıyorum.. (Bir süredir ortalıkta sinema çekimi dolanıyordu görüntü kalitesi berbattı ondan bahsetmiyorum bu gayet iyi ..)

Prisoners-12 yıllık esaret- wolf of wallstreet bu 3'lü çok iyi onun dışında arşivime aldığım predestination ve özellikle de gone girlden de çok umutluyum ..Goner girl abartıldığı kadar iyi mi ?

Konu hakkında bilgisi ve görüşü olan varsa,bilgilendirirse sevinirim.İzlemeyen varsa spoiler içerir.
Presenditation-Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibi olmuş da anlamadığım bunun ilki kim?Hani Rambo diyor ya "ilk kanı onlar akıttı" peki bu filmde ilk kanı akıttı?Tamam bebek-gen kız-kızdan erkeğe dönüşen-cinsel ilişkiye girdiği kişi-barmen hepsi aynı kişi.Peki ilki kim?Sonuçta hepsinin olabilmesi için bir kişiye ihtiyaç var,o kişi kim?Yoksa sonsuzluk mu?

Interstellar-Gelelim bu filme.Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim :)Filmde x gezegenin 1 saati dünyanın 7 yılına denk geliyor.Eyvallah,olabilir.Peki,mesela bir bedenimiz var ve bu bedenin 100 yıllık ömrü olsun.Dünya saatine göre 36500 günlük ömrümüz var.Peki dünyada değil de x gezegeninde doğsaydık durum nasıl olacaktı?

ilk mesajda olmayan filmler de ilk mesajda editlense çok iyi olur.

Son düzenleme:
Amazon Prime Video karti hediye geldi, coguna bakarim haftaya baslayarak :)

Sinirsiz Film ve Dizi izleyebiliyorsun. Amazon bir alisveris sitesi, ama herhalde Türkiye de yok.

Gecen bir telefonu kilifi siparisi vermistim, hiyarlar cok zorluk cikardi, dolu yanlislik oldu. Özür olarak 1 aylik üyelik hediye vermisler.

Sinirsiz Film ve Dizi izleyebiliyorsun. Amazon bir alisveris sitesi, ama herhalde Türkiye de yok.

Gecen bir telefonu kilifi siparisi vermistim, hiyarlar cok zorluk cikardi, dolu yanlislik oldu. Özür olarak 1 aylik üyelik hediye vermisler.

Çok iyi olmus senın adına sevindim yok trde böyle bir site, kılıfa ne kadar verdın?

Geri
Üst Alt