Arif Ustanın Kaleminden Bir Kac Kareler ...
1 Forvet Transferi
Burak Y. bu kontrat ile ve son aylarda yükselenen Form grafigi ile bence Seneye "1. Forvet" rolu alacak, hangi T.D. ve Yönetim gelir ise gelsin..
Forvet mevkisine pahali bi cilek veya banko ilk11 Transferi beklemiyorum. Daha cok genc ve potensyall bi oyuncu...haa eleman iyi cikar ise Buraki yedege atabilir elbet. cok iyi bi scoutluk isbirligi ile burda bi secim yapilmali.
Haa gönül ister ki..Burak yedege cekilsin ve L.Adriano..Adebayor vs gibi Oyuncular gelsin.
Alternatif Ne olabilir... Cilek ile ilk dedim olay arasinda bi forvet gelir "De Sutter" gibi...yani ucuz yol ile Buraka "rakip" olacak bi Forvet
2 Orta Saha Transferi
Buraya mutlaka bi Oyuncu lazim. Analiz edildinde DMC/CM Oyuncularim {Melo; Selcuk; Hamit; Xhemaili(gider) }hepsi biraz agir ve defansi aksatan oyuncular...bir tek Melo bu konuda iyi..ama o da yas itibaren yetersiz kaliyor.
Buraya dinamik ve orta saha ya direnc katabilen, defansi iyi olan bi orta saha oyuncusu sart. Nekadar ofansif ve defansif olmasi T.D. tercih mesesli.
Örnerk: M'bia (defansif agirlili) veya OzanT. / Clasie(ofans agirlikli) vs..
3 Sag Bek
En önemli yer...en cok buraya bi transfer sart. Eboue gidecek ve Tarik kumda oynacak. Sabri iyi bi yedek olur.
Hem defansif acidan iyi olan...ama ayni sirada ofans da katki verebilen M. Pereira iyi secim olur...bizi 1-2 Yil rahat üst düzeyde götürür.
4 Stoper
Mutlaka iyi bi stoper alinmali.
Kanimca Hakan ve Koray yedek olur ve Semih avrupa ya transfer olur (tam zamani)
Lider vasifli, sert ve soguk kanli bi Stoper sart.
5 Kanat
Yasin sol tarafi seneye götürür gibi gözükiyor. Öteki tarafda ne Burma, ne de Olcan istenileni veremedi malesef.
GS Takiina bir tane gözü kapali Kanata yazabilecek bi Kanat adam lazim... skorer bi kanat iyi olur.