Üye Görüşü 2015-2016 Sezonu Galatasaray Kadrolarınız!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Hamza Hoca kalır veya kalmaz, ki umarım çok başarılı olur ve seneye de bizimle olur kendisi, bu takımın bundan sorna ki seneler için yenilenmeye ihtiyacı olduğu bence gün gibi ortada.

Yıllardır bizimle birlikte oynayan Melo, Selçuk, Hamit, Yekta, Gökhan Zan, Hakan Balta, Sabri, gibi isimler 30'u geçiyor ve performansları bir daha asla eskisi gibi olmayacak gibi duruyor.

Keza 30'dan küçük de olsa Aydın Yılmaz, Umut Gündoğan, Furkan Özçal gibi isimler de bu takımda oynayabilecek durumda değiller ki hiç bir hoca 18'e bile almadı bu isimleri son senelerde.

BU ŞARTLAR ALTINDA SİZLERE SORUYORUM...

2015-2016 Sezonu İçin 18 KİŞİLİK GALATASRAY KADROLARINIZ NEDİR?

KadronuKur - Kadro Kur, Futbol Takımları, Kadroları Oluştur

EDIT: İlk 11 için yukarıda ki linki kullanarak daha güzel 11'ler yapılabilir. Yedekleri de yazarsanız tartışmak daha zevkli olur kanısındayım.

Devir tasarruf devri
beğenmeyen mancityi tutsun
BORÇLAR TAVAN
ünal aysal diye zırlayanlar şu kadroya ağzını açarsa dalarım

..............................Sinan..............

..Tarık........U.Demirok.......Semih.........Telles..

..Bruma.......Ozan............Darida..........Emre....

.................Adebayor......Huntelaar.......

Muslera:10 m euro
Sneijder:10 m euro
Chedhou:4-5 m euro

Ozan:7-8 m euro
Darida: max. 10 m euro
U.Demirok: 1.5-2 m euro

Adebayor: Beles
Huntelaar:Beles
Tolgay Arslan:Beles
Veli Kavlak:Beles

huntelaar gelsin dertler bitsin bu kadroya 11212121 transfer yapsan sanki neolacak ? en babasi uefa kupasi alirsin ./

Yabanci siniri?
Maas butcesi?
Transfer butcesi?
Devre Arasinda kimler alinacak vs vs.

Birde simdi ben olsam ilk is Burak, Selcuk, Sabri'yi filan gonderirim ama ortada bir gercek var 3'u de kalacak.

Yani hic bir kadro tutmaz :D

FM'de bir kadro yaptim aslinda, Burak'i Selcuk'u Melo'yu yolladim, takimin yasini 24'e getirdim maas butcesinde 20m'luk bir azalma oldu. Mis gibi :D

1161995_Galatasaray_SK.jpg

+ ibraham coskun obv

Good lad olmasina good lad da mevcut sartlarda kullanmak ne kadar akillicaysa 10 yabancili kadroda da o kadar gereksiz.

Muslera

Tarık Koray/Semih Chedjou Telles

Bruma Melo Selçuk Olcan

Doumbia Burak

6 yabanci ile... Seneye 5+3 kurali nolur bilinmez tabii.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yabancı sınırı böyle devam edecekse bir forvet almak yeterli.. Fazla para harcamaya gerek yok. Ha bir de bonservissiz yerliler gelebilir.

1162006_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler

Sinan
Tarık
Koray
Melo
Veli Kavlak
Aras Özbiliz
Umut

---------------------------------------Muslera------------------------------------------------

-Aurier-------------Semih-------------------Demirok---------------Telles------------------

------------------Kavlak-------------------------Ozan Tufan----------------------------------

-Bruma------------------------Sneijder----------------------------Çolak----------------------

-----------------------------------L.Adriano-----------------------------------------------------

YEDEKLER

1. Sinan
2. Tarık
3. Koray
4. Melo
5. Amrabat
6. Tolgay
7. Burak Yılmaz

6 YABANCI

Son düzenleme:
...

Moderatör tarafında düzenlendi: