- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Kalmasın 
Muslera
Abate
Samba
Chedjou
Telles
Melo
Selçuk/Dzemaili
Bruma
Amrabat
Sneijder
Gignac

Muslera
Abate
Samba
Chedjou
Telles
Melo
Selçuk/Dzemaili
Bruma
Amrabat
Sneijder
Gignac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sorunun geleceğini biliyordummilli takıma da bir faydamız olsun iyice boşlamayalım
![]()
Murat Urhan ne diyon bu kadroya
Ilk once yapilmasi gereken transferler/direk katki saglayacak oyuncular:
Stoper Transferi:
- Adil Rami (29, AC Milan), € 5 milyon'a bu transfer gerceklesebilir, Milan'in suanki durumundan faydanabiliriz.
Sagbek Transferi:
- Maxi Pereira (30, Benfica), sozlesmesi bittigi icin bonservis bedeli yok.
(aslinda Cedric Soares i isterdim ama onun ucuz olacagini dusunmuyorum)
Orta saha/Kanat Transferleri:
- Andre Ayew (25, Marsilya), sozlesmesi bittigi icin bonservis bedeli yok. Hem kanat, hem gobekte oynama ozelligi var. Tecrubeli ve direk katki saglayacagini dusunuyorum.
- Jordy Clasie (23, Feyenoord), Selcuk u pasife edecek direk transfer olarak goruyorum ama maddi acidan da zor transfer. Feyenoord kulubu € 12.5 milyon istiyor ama en kotu € 10 milyon veren takima direk satilacaktir. Sneijder bu transferde etkili olabilir lakin bu kadar parayi tek bir transfere yatiracak vizyona/imkana sahipmiyiz soru isareti.
- Josuha Guilavogui (24, Atletico Madrid), Madrid in oyun sistemine uymayacagi asikar, bu sezon da Wolfsburg da kiralik oynuyor ve € 4 milyon a satin alma opsiyonlari var. Eger Wolfsburg bu imkanlarini kullanmazsa bizim direk Atletico ile temasa gecip bu transferi 4/5 milyon EURO a bitirebiliriz. Melo a hem rakip hem gerektiginde partner olacak, Melo nun yas itibariyle onun yerini dolduracak kaliteye sahiptir.
- ALTERNATIF - Emmanuel Badu (24, Udinese), eger Guilavogui transferi imkansizsa bu oyuncuya yonelebiliriz, genc yasina ragmen cok tecrubeli ve sert oyun yapisi ile orta sahamiza guc katacaktir. Udinese zaten iyi durumda degil, 4/5 milyon EURO a olur bu transfer.
- ALTERNATIF - Romulo (24, Spartak Moskova), Melo nun Brezilya milli takim defteri ''kapandiktan'' sonra tabiki bilenler onun yerine o mevkide Luiz Gustavo u gorduler. Ama o siralarda cikis yapan birisi vardi o isim de Romulo idi. Kendisi Milli takima kadar yukseldi ve Rusya ya transfer olduktan sonra ciddi bir sakatlik gecirip 1.5 yil sahalardan uzak kaldi. Simdi bu sezon tekrar oynamaya basladi ama elbette piyasadaki degeri de dustu. Melo nun yerini direk kapacak isimdir ve tahminimce € 5-7 milyon a olabilir bu transfer.
- Nani (28, Man Utd), suanda alip flas transfer niteliginde bir degeri var. Sporting de kendine geldi bu sezon ama Sporting'in satin alma opsiyonu olmadigi icin normalde Manchester e donecek. Van Gaal in da pek hoslanip begendigi oyuncular arasinda degildir, onu satip maddi kazanc saglama dusuncesinde olabilir.
Bu transferi gizlice yurutup ilk once bir yoklama yapilmasi gerek, eger 10-12 milyon EURO a alinabilirse kacirilmayacak bir firsat olur.
Forvet Transferleri:
- André-Pierre Gignac (29, Marsilya), sezon sonu serbest kaliyor ve zaten bizimle aniliyor kulislerde.
- Douglas Coutinho (21, Atletico PR), bu transferin gerceklesme ihtimali yuksek eger talip olursak, cunku Doyen Sports Group transferde etkili rol ustleniyor, 70% transfer haklari onlarin elinde. PSV ve Ajax a onerildi devre arasi ve istenilen rakam 4.5 milyon EURO. Para kazanmak icin acilen Avrupa ya gondermek istiyorlar. Cok iyi bir golcu olacagini dusunuyorum ve Brezilya Umit Milli takiminda oynuyor.
Benim kadrom:
Muslera
M. Pereira Skrtl Chedjou Telles
Melo Clasie
Ayew Sneijder Bruma
L. Adriano
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne manyak bi Takim olurdu
hepside bedavaya gelmis olur. Biraz fantazi oldu biliyorum
Lig de her takima +3 Gol Atariz
Burak, Selcuk, Hamit, Umut, Sabri
gibi oyunculari takimdan ayirt edebilsek bu tür oyunculari alabiliriz, ama zor...
Transfer:
M. Pereira
Skrtl
Clasie
Ayew
L. Adriano
Gidenler:
Selcuk
Hamit
Umut
Sabri
Hakan