Üye Görüşü 2015-2016 Sezonu Galatasaray Kadrolarınız!

Kalmasın :D

Muslera
Abate
Samba
Chedjou
Telles
Melo
Selçuk/Dzemaili
Bruma
Amrabat
Sneijder
Gignac

bu sorunun geleceğini biliyordum :) milli takıma da bir faydamız olsun iyice boşlamayalım :)

Bence abartılan bir oyuncu üstüne Bursa'nın isteyeceği bonservisle falan hiç uğraşılmaz...

Gerçi Bacca Doria Janmaat gibi oyuncuları alabiliyorsak para sorun olmamalı :D

----Muslera----
Tarık--semih--serdar--telles
-------tolgay----chedjou---sneijder
--------burak------
-----Campbell--huntelar-----

Kök söktürür bu takım Çokta maliyetli olmaz

Burak, Selçuk, Yekta, Amvrabatt, Hamit, Pandev, Cemal out

Nuri Şahin, Emre Can (kira), Huntelaar, Ayew, Ozan, stoper IN

________Huntelaar

Bruma - Sneijder - Ayew

______Emre Can - Nuri S/Melo

Telles - Koray - Stoper - Ozan

____________Muslera

Şener sevdasından vazgecilmis forumda en çok ona sevindim

Gerçekleşmesi biraz zor olsada.. Tolgay ile Darida orta sahanın yükünü çekerler, tempoları daima yüksek olan 2 isim. Çolak ve Armindo çeviklik ve güç açısından gelişirlerse iyi bir ikili olabilirler. Luiz Adriano ise her pası gole çevirir. Üst düzey bir forvet gerçekten, Lucescu sezon sonu gelirse onu da getirir inşallah.

OcQWRt8.jpg

benim kadrom bu şekilde

Son düzenleme:
6 yabancı kuralı ile şöyle bir şey geçti içimden.. Mevcut kadroya bütçeyi aşırı fazla zorlayacak takviyeler yok, fakat şu anki ideal 11'imizin bariz üzerinde olduğunu düşünüyorum.

1162279_Galatasaray_SK.jpg

Onur Telles Koray Kaan Ayhan Tarik 2 ortasaha Sneijder Bruma Bilal B. Hunte

Muslera
M. Pereira Skrtl Chedjou Telles
Melo Clasie
Ayew Sneijder Bruma
L. Adriano

58088-1410176838.jpg

57834-1414056282.jpg
s_24180_31_2012_1.jpg
45624-1410177077.jpg
255755-1410177131.jpg

35537-1410186629.jpg
s_104223_234_2012_2.jpg

139396-1410187801.jpg
zzz_weiss.jpg
4673-1410186368.jpg
zzz_weiss.jpg
s_45403_244_2014_01_07_1.jpg

48974-1413979587.jpg

Ne manyak bi Takim olurdu :)
hepside bedavaya gelmis olur. Biraz fantazi oldu biliyorum :D
Lig de her takima +3 Gol Atariz

Burak, Selcuk, Hamit, Umut, Sabri
gibi oyunculari takimdan ayirt edebilsek bu tür oyunculari alabiliriz, ama zor...

Transfer:
M. Pereira
Skrtl
Clasie
Ayew
L. Adriano

Gidenler:
Selcuk
Hamit
Umut
Sabri
Hakan
Burak
(...)​

Son düzenleme:
Ilk once yapilmasi gereken transferler/direk katki saglayacak oyuncular:

Stoper Transferi:
- Adil RAMI (29, AC Milan), € 5 milyon'a bu transfer gerceklesebilir, Milan'in suanki durumundan faydalanabiliriz.

Sagbek Transferi:
- Maxi PEREIRA (30, Benfica), sozlesmesi bittigi icin bonservis bedeli yok.
(aslinda Cedric Soares i isterdim ama onun ucuz olacagini dusunmuyorum)

Orta saha/Kanat Transferleri:
- Andre AYEW (25, Marsilya), sozlesmesi bittigi icin bonservis bedeli yok. Hem kanat, hem gobekte oynama ozelligi var. Tecrubeli ve direk katki saglayacagini dusunuyorum.

- Jordy CLASIE (23, Feyenoord), Selcuk u pasife edecek direk transfer olarak goruyorum ama maddi acidan da zor transfer. Feyenoord kulubu € 12.5 milyon istiyor ama en kotu € 10 milyon veren takima direk satilacaktir. Sneijder bu transferde etkili olabilir lakin bu kadar parayi tek bir transfere yatiracak vizyona/imkana sahipmiyiz soru isareti.

- Josuha GUILAVOGUI (24, Atletico Madrid), Madrid in oyun sistemine uymayacagi asikar, bu sezon da Wolfsburg da kiralik oynuyor ve € 4 milyon a satin alma opsiyonlari var. Eger Wolfsburg bu imkanlarini kullanmazsa bizim direk Atletico ile temasa gecip bu transferi 4/5 milyon EURO a bitirebiliriz. Melo a hem rakip hem gerektiginde partner olacak, Melo nun yas itibariyle onun yerini dolduracak kaliteye sahiptir.

- ALTERNATIF - Emmanuel BADU (24, Udinese), eger Guilavogui transferi imkansizsa bu oyuncuya yonelebiliriz, genc yasina ragmen cok tecrubeli ve sert oyun yapisi ile orta sahamiza guc katacaktir. Udinese zaten iyi durumda degil, 4/5 milyon EURO a olur bu transfer.

- ALTERNATIF - RÔMULO (24, Spartak Moskova), Melo nun Brezilya milli takim defteri ''kapandiktan'' sonra tabiki bilenler onun yerine o mevkide Luiz Gustavo u gorduler. Ama o siralarda cikis yapan birisi vardi o isim de Romulo idi. Kendisi Milli takima kadar yukseldi ve Rusya ya transfer olduktan sonra ciddi bir sakatlik gecirip 1.5 yil sahalardan uzak kaldi. Simdi bu sezon tekrar oynamaya basladi ama elbette piyasadaki degeri de dustu. Melo nun yerini direk kapacak isimdir ve tahminimce € 5-7 milyon a olabilir bu transfer.

- NANI (28, Man Utd), suanda alip flas transfer niteliginde bir degeri var. Sporting de kendine geldi bu sezon ama Sporting'in satin alma opsiyonu olmadigi icin normalde Manchester e donecek. Van Gaal in da pek hoslanip begendigi oyuncular arasinda degildir, onu satip maddi kazanc saglama dusuncesinde olabilir.
Bu transferi gizlice yurutup ilk once bir yoklama yapilmasi gerek, eger 10-12 milyon EURO a alinabilirse kacirilmayacak bir firsat olur.

- ALTERNATIF - Paul-Georges NTEP (22, Stade Rennes), Keita dan sonra takima heyecan getirecek nadir oyunculardan birisidir. Eger Nani transferi gerceklesemezse 10-12 milyon EURO a belki Ntep i alip golcu kanat oyuncumuzu bulmus oluruz. Tanimayanlara tavsiyem, hem istatistiklerine bi goz atin hem de maclarini izleyin.

Forvet Transferleri:
- André-Pierre GIGNAC (29, Marsilya), sezon sonu serbest kaliyor ve zaten bizimle aniliyor kulislerde.

- Douglas COUTINHO (21, Atletico PR), bu transferin gerceklesme ihtimali yuksek eger talip olursak, cunku Doyen Sports Group transferde etkili rol ustleniyor, 70% transfer haklari onlarin elinde. PSV ve Ajax a onerildi devre arasi ve istenilen rakam 4.5 milyon EURO. Para kazanmak icin acilen Avrupa ya gondermek istiyorlar. Cok iyi bir golcu olacagini dusunuyorum ve Brezilya Umit Milli takiminda oynuyor.

Benim kadrom:

Son düzenleme:
Ilk once yapilmasi gereken transferler/direk katki saglayacak oyuncular:

Stoper Transferi:
- Adil Rami (29, AC Milan), € 5 milyon'a bu transfer gerceklesebilir, Milan'in suanki durumundan faydanabiliriz.

Sagbek Transferi:
- Maxi Pereira (30, Benfica), sozlesmesi bittigi icin bonservis bedeli yok.
(aslinda Cedric Soares i isterdim ama onun ucuz olacagini dusunmuyorum)

Orta saha/Kanat Transferleri:
- Andre Ayew (25, Marsilya), sozlesmesi bittigi icin bonservis bedeli yok. Hem kanat, hem gobekte oynama ozelligi var. Tecrubeli ve direk katki saglayacagini dusunuyorum.

- Jordy Clasie (23, Feyenoord), Selcuk u pasife edecek direk transfer olarak goruyorum ama maddi acidan da zor transfer. Feyenoord kulubu € 12.5 milyon istiyor ama en kotu € 10 milyon veren takima direk satilacaktir. Sneijder bu transferde etkili olabilir lakin bu kadar parayi tek bir transfere yatiracak vizyona/imkana sahipmiyiz soru isareti.

- Josuha Guilavogui (24, Atletico Madrid), Madrid in oyun sistemine uymayacagi asikar, bu sezon da Wolfsburg da kiralik oynuyor ve € 4 milyon a satin alma opsiyonlari var. Eger Wolfsburg bu imkanlarini kullanmazsa bizim direk Atletico ile temasa gecip bu transferi 4/5 milyon EURO a bitirebiliriz. Melo a hem rakip hem gerektiginde partner olacak, Melo nun yas itibariyle onun yerini dolduracak kaliteye sahiptir.

- ALTERNATIF - Emmanuel Badu (24, Udinese), eger Guilavogui transferi imkansizsa bu oyuncuya yonelebiliriz, genc yasina ragmen cok tecrubeli ve sert oyun yapisi ile orta sahamiza guc katacaktir. Udinese zaten iyi durumda degil, 4/5 milyon EURO a olur bu transfer.

- ALTERNATIF - Romulo (24, Spartak Moskova), Melo nun Brezilya milli takim defteri ''kapandiktan'' sonra tabiki bilenler onun yerine o mevkide Luiz Gustavo u gorduler. Ama o siralarda cikis yapan birisi vardi o isim de Romulo idi. Kendisi Milli takima kadar yukseldi ve Rusya ya transfer olduktan sonra ciddi bir sakatlik gecirip 1.5 yil sahalardan uzak kaldi. Simdi bu sezon tekrar oynamaya basladi ama elbette piyasadaki degeri de dustu. Melo nun yerini direk kapacak isimdir ve tahminimce € 5-7 milyon a olabilir bu transfer.

- Nani (28, Man Utd), suanda alip flas transfer niteliginde bir degeri var. Sporting de kendine geldi bu sezon ama Sporting'in satin alma opsiyonu olmadigi icin normalde Manchester e donecek. Van Gaal in da pek hoslanip begendigi oyuncular arasinda degildir, onu satip maddi kazanc saglama dusuncesinde olabilir.
Bu transferi gizlice yurutup ilk once bir yoklama yapilmasi gerek, eger 10-12 milyon EURO a alinabilirse kacirilmayacak bir firsat olur.

Forvet Transferleri:
- André-Pierre Gignac (29, Marsilya), sezon sonu serbest kaliyor ve zaten bizimle aniliyor kulislerde.

- Douglas Coutinho (21, Atletico PR), bu transferin gerceklesme ihtimali yuksek eger talip olursak, cunku Doyen Sports Group transferde etkili rol ustleniyor, 70% transfer haklari onlarin elinde. PSV ve Ajax a onerildi devre arasi ve istenilen rakam 4.5 milyon EURO. Para kazanmak icin acilen Avrupa ya gondermek istiyorlar. Cok iyi bir golcu olacagini dusunuyorum ve Brezilya Umit Milli takiminda oynuyor.

Benim kadrom:

Pereira,Ayew ve Nani çok çok güzel olur gerçekten. İnşallah Hamle yaparız.

Muslera
M. Pereira Skrtl Chedjou Telles
Melo Clasie
Ayew Sneijder Bruma
L. Adriano

58088-1410176838.jpg

57834-1414056282.jpg
s_24180_31_2012_1.jpg
45624-1410177077.jpg
255755-1410177131.jpg

35537-1410186629.jpg
s_104223_234_2012_2.jpg

139396-1410187801.jpg
zzz_weiss.jpg
4673-1410186368.jpg
zzz_weiss.jpg
s_45403_244_2014_01_07_1.jpg

48974-1413979587.jpg

Ne manyak bi Takim olurdu :)
hepside bedavaya gelmis olur. Biraz fantazi oldu biliyorum :D
Lig de her takima +3 Gol Atariz

Burak, Selcuk, Hamit, Umut, Sabri
gibi oyunculari takimdan ayirt edebilsek bu tür oyunculari alabiliriz, ama zor...

Transfer:
M. Pereira
Skrtl
Clasie
Ayew
L. Adriano

Gidenler:
Selcuk
Hamit
Umut
Sabri
Hakan
Burak
(...)​

Burak > Adriano

Yasin > Bruma

Semih > Chedjou

yerli diye adam ezmeyelim lütfen.

--------------------------------Muslera------------------------------------------------

-Maxi-------------Kaboul-------------------Semih---------------Telles------------------

------------------Melo-------------------------Prince Boateng----------------------------------

-Bruma------------------------Sneijder----------------------------Ayew----------------------

---------------------------------Huntelaar------------------------------

Muslera

Pereira-Vlaar-Semih-Telles

Selçuk-Melo

Ayew-Sneijder-Yasin

Burak

Çok birşey beklemeyin transfer olarak. Sonra hayal kırıklığı yaşarsınız. Maksimum bu olur.​

Gereksiz oyuncularla doldurmayalım kadroyu yeter 3-4 tane alsınlar ama nokta atış olsun.

Vlar mlar ayew mayew clasie mlasie gelmez

en fazla pereira gelir o da seneye yatışa geçer ebue gbi :sleeping-26:

11 yabanci* 11 türk + 6 bonus = 28 kişili kadro

Beklentileri bilerek kücük tutuyorum, elimizdeki kazmalarin (%80i) kontrati bitesiye kadar "faydalanmak" tan yanayim. Ekonomik durum felaket oldugundan dolayi tabi... Biliyorum ki bizde muhtesem kontratlari olan futbolcular yabanci olsun yerli olsun burada oynamayacak olsa bile hic bir yere gitmeyecekler (Bu sene Sabri ve Eboue örnek olsun)

Ama yinede transfersiz olmaz, kücülerek kimse büyemez! Sadece kadroyu güzel kurmak lazim, akilli bir sekilde dengelemek lazim! Hani şu meşhur deyim var ya son zamanlarda: KADRO MÜHENDISLIĞI.

Kaleci:
1. Muslera*
2. Tecrübeli türk yedek transfer
Bonus1. Eray (keske satabilsek, keske kiralayabilsek ama bosuna kendimi kandirmayim. Bu beceriksiz kontratin sonuna kadar bizde yatar! Bari 3. kaleci olsun)

Sag bek:
1. Yabanci* transfer
2. Tarik (kazik girdi bir kere, sövmekten baska care yok)

Sol bek:
1. Telles*
2. Türk yedek transfer

Stoper:
1. Chedjou*
2. Semih
3. Koray
4. Dany*
Bonus2. Balta

Orta saha merkez:

1. Melo*
2. Selcuk
3. Dzemaili*
4. Hamit
Bonus3. Yekta

Eski tabirle 10 numara:
1. Sneijder*
2. Emre
Bonus4. Furkan

Sol ve Sag kanat:
1. Yabanci* transfer
2. Bruma*
3. Yasin
4. Sinan
Bonus5. Olcan

Forvet:
1. Yabanci* transfer
2. Burak
Bonus6. Umut veya Sercan

5 transfer ile kadro biraz düzeliyor, ama yinede yeterli degil tabi...

Muslera*/Yabanci*-Chedjou*-Semih-Telles*/Melo*-Selcuk/Bruma*-Sneijder*-Yabanci*/Yabanci*

Türk/Tarik-Dany*-Koray-Türk/Hamit-Dzemaili*/Sinan-Emre-Yasin/Burak

+bonuslar(sezonda 1-2 mac anca oynarlar herhalde): Eray, Balta, Yekta, Furkan, Umut-Sercan.

Unutmadan teknik direktör: Hamza olmasin lütfen.

Ahhh bu arada sene sonu Sabri Aydin Gökhan in kontratini uzatan yöneticinin annasina bacisina kizina ... selam

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt