Üye Görüşü 2015-2016 Sezonu Galatasaray Kadrolarınız!

---------------------MuSLERa----------------

-----Perreira--------Semih/SCHar---Vlaar---------Telles

----******-------Mbia---Song-----------ayew

----------Sneijder---İbrahimovic

--------------------------------------------muslera--------------------------------------

------m.parerira---------------chedjou------------------vlaar-----------------fuchs-------

------------------------------alex song----------------------melo-------------------------

------------------------------------------sneijder-----------------------------------------

--------------salah--------------------------------------------------------ayew----------

------------------------------------------------adebayor----------------------------------

gökhan değirmenci(erciyes)

şener(bursa)

semih kaya

hakan balta

güray(akhisar)

selçuk

hamit

emre çolak

sinan gümüş

olcan

yasin öztekin

burak

muhammet demir(antep)

koray

eray

bruma

telles

fernandao

Son düzenleme:
-------------Muslera-------------
Pereira--Zambrano--Semih---Telles
----------Mbia---Selçuk----------
--Podolski----Sneijder----Konoply--
--------------Burak---------------
Yedekler:Gökhan-Sabri-Hakan(Koray)-Hamit-Emre(Bilal)-Yasin(Güray)-Fernandao

Bence Hoca Semih,Selçuk,Buraktan vazgeçmeyecektir.Ancak bazı yabancılar bence artık yetersiz kalmaya başlıyor özellikle Melo yani artık orta sahada yürüyen,hantal kalan ve çok riskli müdahaleler yapan bir oyuncu haline geldi zaten teklifler olduğu söyleniyordu yollanmalı,Chedjou ise görüldüki takım Chedjou olmadan daha iyi savunma yapıyor bence Chedjounun piyasası var ve satılabilir.(4-5 milyon €'ya),Dzemaili,Pandev zaten gidecekler ve Hocanın gözünden düşen Brumada kiralanmalı,Amrabatta orda iyi oynuyor olabilir ama bizim seviyemizde değil kesinlikle geri dönmemeli ondanda bir nebze para gelir zaten.Bence 8 tane oyuncuya ihtiyaç var yedek kaleci,tecrübeli sağ bek,sert stoper,yedek sol bek,güçlü ön libero,alternatif orta saha,2 tane kanat,pivot santrafor.Gökhan-Pereira-Zambrano-Güray-Mbia-Bilal-Podolski-Konoply-Fernandao gibisinden 8 transfer çok iyi olur ve bu oyuncuların hiçbiri imkansız transferler değil sadece akıllı bir planlama ve politika gerektiriyor Örneğin Benfica ile sözleşmesi biten Pereiraya kazandığından daha fazlasını önerirsin ve imza parası ile getirebilirsin,Zambrano Frankfurtta oynuyor ve ŞLye direk gidecek olan bir takıma neden gelmesin,Mbia içinde öyle hem burda daha iyi paralar kazanadabilir,Bilal-Güray-Gökhan zaten kolay transferler olur büyük takımda oynamayı reddedeceklerini sanmam.Fernandaoda zaten çok ismi geçen bir oyuncu o da düşünülebilir,Konoplyanka-Podolski ikilisi görece daha zor transferler ama Podolski gözden düştü ve uygun bir bedele kadroya katılabilir(5 milyon €)Konoplyankada Dniproda yüksek bir maaş kazanmıyor ve takımı zaten liginde 3.durumda ŞLye direk gidemiyorlar onada kazandığındn daha fazlası verilip 1.5-2 milyon € imza parası ilede gelmesi mümkün olabilir.Bence şampiyon olursak böyle bir revizyon mecburi çünkü ŞLde yaşadığımız korkunç seneden sonra tekrar kendimizi kanıtlamalıyız.

-------------Muslera-------------
Pereira--Zambrano--Semih---Telles
----------Mbia---Selçuk----------
--Podolski----Sneijder----Konoply--
--------------Burak---------------
Yedekler:Gökhan-Sabri-Hakan(Koray)-Hamit-Emre(Bilal)-Yasin(Güray)-Fernandao

Bence Hoca Semih,Selçuk,Buraktan vazgeçmeyecektir.Ancak bazı yabancılar bence artık yetersiz kalmaya başlıyor özellikle Melo yani artık orta sahada yürüyen,hantal kalan ve çok riskli müdahaleler yapan bir oyuncu haline geldi zaten teklifler olduğu söyleniyordu yollanmalı,Chedjou ise görüldüki takım Chedjou olmadan daha iyi savunma yapıyor bence Chedjounun piyasası var ve satılabilir.(4-5 milyon €'ya),Dzemaili,Pandev zaten gidecekler ve Hocanın gözünden düşen Brumada kiralanmalı,Amrabatta orda iyi oynuyor olabilir ama bizim seviyemizde değil kesinlikle geri dönmemeli ondanda bir nebze para gelir zaten.Bence 8 tane oyuncuya ihtiyaç var yedek kaleci,tecrübeli sağ bek,sert stoper,yedek sol bek,güçlü ön libero,alternatif orta saha,2 tane kanat,pivot santrafor.Gökhan-Pereira-Zambrano-Güray-Mbia-Bilal-Podolski-Konoply-Fernandao gibisinden 8 transfer çok iyi olur ve bu oyuncuların hiçbiri imkansız transferler değil sadece akıllı bir planlama ve politika gerektiriyor Örneğin Benfica ile sözleşmesi biten Pereiraya kazandığından daha fazlasını önerirsin ve imza parası ile getirebilirsin,Zambrano Frankfurtta oynuyor ve ŞLye direk gidecek olan bir takıma neden gelmesin,Mbia içinde öyle hem burda daha iyi paralar kazanadabilir,Bilal-Güray-Gökhan zaten kolay transferler olur büyük takımda oynamayı reddedeceklerini sanmam.Fernandaoda zaten çok ismi geçen bir oyuncu o da düşünülebilir,Konoplyanka-Podolski ikilisi görece daha zor transferler ama Podolski gözden düştü ve uygun bir bedele kadroya katılabilir(5 milyon €)Konoplyankada Dniproda yüksek bir maaş kazanmıyor ve takımı zaten liginde 3.durumda ŞLye direk gidemiyorlar onada kazandığındn daha fazlası verilip 1.5-2 milyon € imza parası ilede gelmesi mümkün olabilir.Bence şampiyon olursak böyle bir revizyon mecburi çünkü ŞLde yaşadığımız korkunç seneden sonra tekrar kendimizi kanıtlamalıyız.

Abi su Burak'ı yazmayın artık kadrolara. Podolski-Sneijder-Konop gibi mükemmel bir 3'lünün önüne burağı koyarsan, bu 3'lü sabote etmis olursun.

Melo ise artık vadesini tamamladı, seneye daha dinamik bir merkez almamız gerekiyor. para yetiyorsa ilki merkez.

Abi su Burak'ı yazmayın artık kadrolara. Podolski-Sneijder-Konop gibi mükemmel bir 3'lünün önüne burağı koyarsan, bu 3'lü sabote etmis olursun.

Melo ise artık vadesini tamamladı, seneye daha dinamik bir merkez almamız gerekiyor. para yetiyorsa ilki merkez.

Bende Burağı istemiyorum seneye takımda ama ne yapalım hoca vazgeçmez gibi geliyor bana o yüzden Burak yazdım zaten.Bende isterim Adriano-Adebayor gibi bir forvet ancak bence Burağın gitme ihtimali yok.

Bende Burağı istemiyorum seneye takımda ama ne yapalım hoca vazgeçmez gibi geliyor bana o yüzden Burak yazdım zaten.Bende isterim Adriano-Adebayor gibi bir forvet ancak bence Burağın gitme ihtimali yok.

Rus-Katar-Abd liglerine kitlenebilir bence. Sadece usta bir menejere ihtiyac var. Komisyonu ne isede veririz.

Ne olursa olsun bu adam yakamızdan düsmeli, olurda hoca ısrar ile kalmasını isterse, yönetim zorla yollayıp yerine komple bir santrafor alacak.

Rus-Katar-Abd liglerine kitlenebilir bence. Sadece usta bir menejere ihtiyac var. Komisyonu ne isede veririz.

Ne olursa olsun bu adam yakamızdan düsmeli, olurda hoca ısrar ile kalmasını isterse, yönetim zorla yollayıp yerine komple bir santrafor alacak.

Zaten satılmak istenirse elbette bir yere yollanır piyasası var.Ancak bence satmazlar ama satarlarsa ne ala.Yerine Gignac-Adebayor-Adrianodan biri getirilebilir.

Zaten satılmak istenirse elbette bir yere yollanır piyasası var.Ancak bence satmazlar ama satarlarsa ne ala.Yerine Gignac-Adebayor-Adrianodan biri getirilebilir.

Adriano'nun Burak'tan farkı yok, istemem şahsen.

Adebayor kalitesi ve İngiltere deneyimiyle süper lig ile oynar. Gignac'ı ise tam çözemedim, daha cok orta sınıf bir santrafor olarak duruyor, hani Trabzon veya Bursa'nın santraforu olabilir, bir Fernandao etkisi yaratır gibi.

Bu sezon Premier ligde basarılı bir sezon geciren ve serbest kalacak 92'lik Danny İngs bence Süper Ligde muazzam isler yapabilir. Pek gündemde degil, hani ilgilenmez lazım.

Adriano'nun Burak'tan farkı yok, istemem şahsen.

Adebayor kalitesi ve İngiltere deneyimiyle süper lig ile oynar. Gignac'ı ise tam çözemedim, daha cok orta sınıf bir santrafor olarak duruyor, hani Trabzon veya Bursa'nın santraforu olabilir, bir Fernandao etkisi yaratır gibi.

92'lik ve bu sezon Premier ligde basarılı bir sezon geciren ve serbest kalacak Danny İngs bence Süper Ligde muazzam isler yapabilir. Pek gündemde degil, hani ilgilenmez lazım.
Adriano bence Buraktan daha iyi golcü daha teknik,daha yetenekli ama bu isimlerden kimi tercih ederim dersen?Ben Gignacı isterim çünkü bizim önde top tutma sorunumuz var ve Gignac tam bir pivot santrafor ayrıca iyi bir bitirici ve hava toplarına hakim Adebayor bu isimlerden en kalitelisi tartışmasız ancak o da inanılmaz düşüşte ve mental sorunları çok fazla.İngse gelirsek o da çok faydalı olabilir ama o adamı bizden önce kaparlar gibi.

Kadroda kalması gerekenler: Muslera, Hakan, Melo, Sneijder, Yasin

Geri kalandan kurtulmalıyız.

kalması gerekenler muslera sneijder iayrı tutup yasin hamit semih hakan balta ve sabri de kalmalı iyi yedek olurlar.kankalar da zaten gitmez arsızlık yaparlar.

He haklısınız tabii, şampiyon olmuş takimdan 4-5 oyuncu hariç herkesi gönderecektir yeni yönetim. Kesin yani.

Melo'da gitmeli. Semih kalmalı. Hamit-Selcuk'ta sözlesmesi gereği mecbur kalacak.
Melo'nun yerine daha uygun maliyetli ve daha diri birisini bulabiliriz ama bunu hatasız yapmamız gerekir. Oynadığı pozisyon ve rolü çok kritik. Semih bence gitmeli. Burak, Selcuk, Hamit hele bunlarla kesinlikle yolların ayrılması gerekiyor. Aldıkları paralar piyasanın çok üzerinde ve oynadıkları futbol 2. lig seviyesinde. Hamit dün güzel göründü insanların gözüne ama exhibition oyuncusu olmuş artık. Bir hafta oynar 3 ay sakatlanıp yatar. Böyle futbolcuyla işimiz olmamalı bizim.

Melo'nun yerine daha uygun maliyetli ve daha diri birisini bulabiliriz ama bunu hatasız yapmamız gerekir. Oynadığı pozisyon ve rolü çok kritik. Semih bence gitmeli. Burak, Selcuk, Hamit hele bunlarla kesinlikle yolların ayrılması gerekiyor. Aldıkları paralar piyasanın çok üzerinde ve oynadıkları futbol 2. lig seviyesinde. Hamit dün güzel göründü insanların gözüne ama exhibition oyuncusu olmuş artık. Bir hafta oynar 3 ay sakatlanıp yatar. Böyle futbolcuyla işimiz olmamalı bizim.

A.Song'u kiralayabilirsek büyük is görür. J.Milner'in sözlesmesi bitiyor, muazzam olur. Olmadı Ozan Tufan alınacak, dinamikliği ve cok yönlülügü ile ortasahaya hayat verir.

Arkadaslar orta sahaya, forvete, stoper ve sag bek mevkilerine top teknigi ust seviyede; hizli, ozguvenli dehset seviyede :oley: oyun kurabilen, sneijder klasinda oyuncu almamiz gerekir… 5 tane yildiz diyebilecegimiz kalitede. Paramiz da olacak on elemeleri gecemez fener… Selcuk Umut gibi adamlardan vazgecmek tum kulvarlarda basari getirir muhakkak… Bakiniz Melo Muslera Sneijder ne kadar seviye atlatmis bu takima, neler verdiler... biz bu ortami bulmussken, yabanci kurali kalkmissken, bu lige ambargo koyamazsak basarisizlik degil resmen beceriksizlikten ziyade tarihi bir enailik olur...

Son düzenleme:
..........................Muslera...............

..M.Pereira........Vlaar......Semih....C.Fuchs....

..Konoplyanka....A.Song...J.Milner....Yasin...

.....................Sneijder...V.Persie........

He haklısınız tabii, şampiyon olmuş takimdan 4-5 oyuncu hariç herkesi gönderecektir yeni yönetim. Kesin yani.
Şurada 15-16 oyuncuyla şampiyon olduk zaten.

Sinan
Eray
Tarık
Zan
Koray (kira)
Dzemaili
Yekta
SinanG (kira)
Aydın
Olcan
Pandev

Şunların hepsi gitmeli bana kalırsa.

Kadronun yarısı AŞIRI DERECEDE YETERSİZ.

Geri
Üst Alt