2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası | 5 Eylül - 20 Eylül

ita 74-74 lit
son 3 dk

bargniani şov var

79-79 uzadı
italya son hucumda batırdı. mola bırakmazsanız sona olacagı bu

81-81 İtalya kazansın.

Hackett an itibariyle verdi maçı.
Geçmiş olsun.

Ne kadar kötü de olsalar adamların ata sporu basketbol. Helal Litvanya. Egoist İtalyanlara da iyi oldu özellikle Gallinari denen yavşağa. İtalya elendi darısı şerefsiz İspanya'ya.

Ne kadar kötü de olsalar adamların ata sporu basketbol. Helal Litvanya. Egoist İtalyanlara da iyi oldu özellikle Gallinari denen yavşağa. İtalya elendi darısı şerefsiz İspanya'ya.

Yanılmıyorsam yapılan uluslararası bir ankette dünyada ülke bazında sadece Litvanya'da en popüler spor basketbol çıkmış.

Tiyatrocu İspanya'yı sevmem uyuz Sırpları sevmem sömürgeci Fransa'yı sevmem Litvanya olsun şampiyon :D
İspanya-Fransa maçında Gasol'a yardım gelmezse Fransa fark atar.Sırbistan-Litvanya karşısında favori.Final Sırplar-Fransızlar arasında oynanıp Fransızların şampiyonluğuyla sonuçlanır bence.

Gallinari'de bildiğin futbolcu gibi çıkıyor maça.Tozluk giyip basket maçına kaç adam var acaba?

Tiyatrocu İspanya'yı sevmem uyuz Sırpları sevmem sömürgeci Fransa'yı sevmem Litvanya olsun şampiyon :D
İspanya-Fransa maçında Gasol'a yardım gelmezse Fransa fark atar.Sırbistan-Litvanya karşısında favori.Final Sırplar-Fransızlar arasında oynanıp Fransızların şampiyonluğuyla sonuçlanır bence.

Benim atalarım Vilnius köyünden zaten..

Bw8xrx9IQAA9EdD.jpg

Geri
Üst Alt