Üye Görüşü 2015 Model Ortasaha

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Bu sene devre arasında takımımıza büyük yatırımlar yapamayacağız bu artık belli. Ancak Demba Ba, Cardozo kalitesinde bir santrafor düşürebilirsek uygun fiyata tek transferle bile geçirilebilir. Ancak önümüzdeki sezon yine son 1,5 senedir yaşadığımız sıkıntıları yaşamak istemiyorsak kilit nokta ortasaha.

Çok bitik bir ortasaha ile oynuyoruz. Temposu, öne doğru oyunu, topu kullanma hızı, rakipten ikili mücadelede top kazanma oranı çok düşük bir takımız. Bunu değiştirmenin yolu ise ortasahayı komple yenilemek.

Elimizde Selçuk-Melo-Yekta-Hamit-Dzemaili var. Bu oyuncuların hemen tamamını göndermeliyiz bir şekilde. Selçuk aralarında en zor gönderilecek onu da yedek oturtacak bir değişim yaşamalıyız.

Önerebileceğim 3 isim var şimdilik. Tabi bu öneriler Yabancı sınırının şu anki veya 1-2 oyuncu değiştiği ortama göre.

Tolgay-Darida-Ozan Tufan

Bu oyuncuların önünde Sneijder, Bruma ve usta santraforumuz olursa çok tempolu ve hızlı oynaan bir takım olabiliriz. Üstelik rakipten top da kazanırsak savunmamız da bu kadar göze batmaz. Aynı savunma oyuncuları ile az gol yiyen takımdık 2 sene önce Melo-Selçuk bitik değilken.

Bu isimler değişebilir, yeni isimler eklenebilir. Ama meselein özü 2015'de Galatasaray ortasahasında şu anki oyunculardan hiç biri olmamalı.

Son düzenleme:
Katiliyorum, zaten asil problem ortasaha ve forvet hattinda. Iki bolgenin de komple degismesi lazim. Umut ve Sneijder disinda iki bolgede ki butun oyunculari gondermek en mantiklisi.

Zaten bidaki sezon onceligimiz orta saha olmali transferde, forvet demiyorum cunku forvet e illaki birisi lazim..

Çok özel bir seridir dünyada sayılı 2015 model orta saha oyuncusu vardır ltd edition.

Sağlamsa Lassa

biz ayni futbolcularla ayni kadroyu cok tutuyoruz ... Selcuk yukseldiginde satilacakti .. Burak Lazio'ya gonderilicekti ..hem para gelir hem kutuplasma olmaz .

Melo desen adam yasi da geldi .. gelecek sezon hic medet ummaya gerek yok

Türkiyeden aldığımız oyunculardan ağzınız yanmadı (veysel tarık salih umut g. hatta şuanki performansıyla olcan) hala ozan tufan diyorsunuz.
gelmesin bu çocuk Türkiyeden adam almayalım gidip alman 2.liginden adam alalım daha iyi
nede olsa bundesliga sonuncusundan 4 yiyen takımız

Sen Tarik gibi capsiza 5 milyon veriyorsun sonra neden anadolu takimindan gelenler kotu diyorsun, HAHAHA

Ozan Tufan Selcuk'un yerinde oynarsa ciddi level atlariz.

Ozan Tufan hamlesi çok önemli.

Ama yabancı sınırı kalkmayacak mı zaten ?

hepsinin kulüpleri de Galatasaray istese de onlara satsak uygun fiyata diye bekliyordu. mali durumumuz hiç iç açıcı değilken bunların alınabileceğini nasıl hayal edebiliyorsunuz ya. sonra da bunları almadılar diye yönetime sallarsınız. sizin öncelikli göreviniz takımdaki oyuncuları desteklemek, bırakın bu işleri yönetim düşünsün. siz görevinizi yapın

Fizik olarak zayıf ama tempolu bir orta saha olur bu isimlerden

Dzemaili'nin faydalı olacagina inanıyorum ben şu ana kadar pek birşey goremedik yalniz Napoli'deki Dzemaili bu değildi izlediğim birçok maçta gördüğüm çok agresif bir oyuncu, topla ortadan katedebiliyor sutlarida cok etkili kendine güvenen, sorumluluk alabilen biri şahsen sürekli şans verilmesini isterim

Bir yere transfer yapmak istiyorsak ordan oyuncu gondermemiz lazim mesela ;

Gidecek yedek kaleciler :
- Eray Iscan
- Sinan Bolat
- Necip veya alperen hangisi daha kotu ise gitsin

alicaksin :
Yerine alicaksin adam gibi 2ci kaleci, Ramazan Kose olabilir mesela
3ci kaleci olarak'ta genc biri gecsin kaleye necip veya Alperen

Sag bek mi istiyorsun ?

Gidecek sag bekler :
- Veysel Sari
- Tarik Camdal
- Emmanuel Eboue

Alicaksin :
Bunlari satip Sener'i alirsan kar yaparsin hem kalite hem maas olarak.

Simdi forvete kadar devam edebilirim yani ama

Orta sahaya Jem Karacan düşünülebilir. Sözleşmesi bitiyor sezon sonunda..

Nuri Sahin (8m) - Emre Can (kira) - Clasie (10m)

Toplam 18-20m euro

Burak (5m), Selçuk (4m), Amrabat (3,5m), Hamit Pandev ve Cemaili (5m), Yekta (1m) = 18,5m euro eder

Darida-Tolgay level atlatir bu takima. Hele hele Darida, Freiburg da oynamasina ragmen cok iyi bir orta saha oyuncusu.

Ne oZan tufasi arkadas, seneye bi türk futbolcu bu takimda görmek istemiyorum, hepsi les, yeteneksiz. fulll yabanci kadro yapalim, türkler futbolu bilmez...aci ama gercek. Yabanci sinirlamasi de kalkacak büyük ihtimalle.

Vladimir Darida benim de çok istediğim bir isim bu takımda.

Keşke olsa.

Geri
Üst Alt