Üye Görüşü 2015 Model Ortasaha

Vladimir Darida benim de çok istediğim bir isim bu takımda.

Keşke olsa.

Freiburg o kücük bütcesine ragmen 4 Milyon verdi onun icin. Iyi scoutun olursa iste böyle iyi oyuncu bulursun parasinin degerini sana performans ile geri verebilecek. Freiburg kolay kolay satmaz gibi bence, bizim düsünebilecegimiz fiyatlara.

9CXvYyt.png

@Can BÜYÜK bence 8-9 Milyon Euro civarına bırakırlar.

Bu arada 12 haftalık Bundesliga periyodunda top 5 kosu mesafesi performansının 4'ü Darida'dan gelmiş, rakamlar da çok dikkat çekici.

Alırsak bizim orta sahanın uyuşukluğuna ilaç olacağı kesin.

Sadece koşan Veli'nin bile fark yarattığı lig de oyun görüşü de az biraz olan bu tarz adamlar fark yaratır.

Son düzenleme:
9CXvYyt.png

@Can BÜYÜK bence 8-9 Milyon Euro civarına bırakırlar.

Bu arada 12 haftalık Bundesliga periyodunda top 5 kosu mesafesi performansının 4'ü Darida'dan gelmiş, rakamlar da çok dikkat çekici.

Alırsak bizim orta sahanın uyuşukluğuna ilaç olacağı kesin.

Sadece koşan Veli'nin bile fark yarattığı lig de oyun görüşü de az biraz olan bu tarz adamlar fark yaratır.

Bizimkiler o parayi vermez böyle "taninmamis" adamlara ne yazik ki. Evet bu verileri bende dün mü ne bir yerde görmüstüm.

Cok kosma ve mücadele etmesine arti bir de düzgün ve sert sutlari var ceza sahasi disindan.

Bırakın transferi sneijderi muslerayı gönderecek adamlar...
8-10m luk transfer olmaz bundan sonra.

devre arasında yaparlarsa bir tek niasse kiralık olarak alırlar gibi geliyor baskada transfer olacağını sanmam

Burada söylediklerim olur olmaz bunu tartışmıyorum. Olmazsa dibe doğru gideriz. Ama bu üç isimle çok ciddi bir tempo yakalayabiliriz.

Seneye yabancı kuralı kalkarsa çok iyi olur gerçekten. Yabancı sınırı yüzünden Türk futbolcular çok şımartılıyor..
Darida iyi bir isim ancak bizimkiler Darida yerine Bilal Kısa'yı alırlar benden söylemesi.

Zayıf kalır bu orta saha.

Sneijder Bruma Forvet üçlüsünün defansif katkısını düşünürsek orta sahaya fizik olarak daha kuvvetli en az 2 oyuncu gerekir.

yabanci kurali dolayi bu lig bu kadar dandik suan.

kalkirsa çok iyi yerlere varabilir.

tabii sikeyi de temizlerseler.

Seneye yabancı kuralı kalkarsa çok iyi olur gerçekten. Yabancı sınırı yüzünden Türk futbolcular çok şımartılıyor..
Darida iyi bir isim ancak bizimkiler Darida yerine Bilal Kısa'yı alırlar benden söylemesi.
Keske sadece sinirlamadan dolayi simarsalar. Iste TFF'nin karsisina giden yöneticileri bu argümani kullandigi icin ikna edemiyorlar yabanci sinirlamasi konusunda.

Keske birde su sinirlamanin ekonomi boyutunu anlatsalar, futbol seviyenin en kötü duruma gelmesini ve bunun milli takima yansidigini anlatsalar vsvsvs..

Bakiyorsun Tarik ligimizde cöplerin arasinda parliyor, örnek Servetlerin, Sabrilerin veya Selcuklarin arasinda, biz de yutup adami milli takima aliyoruz. Sonra mesela bir Brezilya gelince asil ne b.k olduklari ortaya cikiyor, ama is isten gecmis oluyor..

Bana bu oyuncularin arasinda parlayan yerli lazim degil, 11 Sneijder'in, 11 Sow'un arasinda parlayan adam lazim. Sadece bu sekilde milli takim düzeyinde olabilir benim icin. Bknz Almanya, o kadar oyuncu var, ama en iyilerin arasinda parlayani aliyorlar.

Yok su daha fazla oynarsa ileriye gidermis, o oynarsa gitmezmis yok.. A takim deneme tahtasi degil. Yetenekler gelir ve yeteneklerini gelistirir. Ama yeteneksizlere yer yok orda! Biz ise yeteneksizleri yeteneklendirecegiz diye oynatiyoruz, sacmaliga bak. Yeteneksiz olmalarinin sebebi de alt yapi da futbolu ögretmedikleri icin.

Simdi bunun daha ekonomi boyutu var ama sabah'a kadar tartisilir.. Her yönden rezalet.

sene başında boştayken mbia ismi geçmişti tam onun gibi biri lazım. Çift yönlü,uzun,senede en az 6-7 gol atan,agresif vs. Ayrıca mbia sadece 1 yıllık imzalamış chedjou konuşup ikna edebilir. Sevilla eğer 2 senedir bu kadar iyiyse en önemli isim dinamosu M'biadır. Chedjouda olduğu gibi devre arasından başlayıp sene başında işi bitiririz.

sene başında boştayken mbia ismi geçmişti tam onun gibi biri lazım. Çift yönlü,uzun,senede en az 6-7 gol atan,agresif vs. Ayrıca mbia sadece 1 yıllık imzalamış chedjou konuşup ikna edebilir. Sevilla eğer 2 senedir bu kadar iyiyse en önemli isim dinamosu M'biadır. Chedjouda olduğu gibi devre arasından başlayıp sene başında işi bitiririz.

İddaacı olduğum için çoğu maçı izlerim. Geçen sene 20'ye yakın La Liga maçı izlemişimdir. Sevilla'nın 2-3 maçını izledim. Mbia çok iyi ve yönlü bir orta saha. Uzun toplar atıyor, isabetli paslar atıyor ve çok hırslı. Temposu hiç düşmüyor.

Evet, Sevilla ile sadece 1 yıllık imzaladı sene sonu boşta kalıyor ve bence Mbia çok yararlı bir transfer olur. Melo'nun ilk sezonki katkısının 2 katını sağlar.

Yabancı sınırı kalkmadan hamle yapamayız.

slayer gitar riffi gibi adı olan çek futbolcuyu ben de isterim

ben nuri şahin gibi bir isimden ziyade ozan tufanı isterim..böyle adam 5 yılda 1 ancak çıkıyor en son Arda vardı şimdi Ozan var.. oyun zekası-fiziği-temposu gerçekten müthiş bir topçu inşallah alırız

Geri
Üst Alt