2016/17 Euroleague Kadrolarınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih Erden gelsin ozaman. Oguz sagindan solundan dönene kadar iş yerimden evime dönerim.:D

:asd22:

Semih'in artist tavırlarına ve umursamazlığına ayar oluyorum. Aklıma hep fenerli hali geliyor, gıcık oluyorum o herife...

Ligden alınacak yerli çok az sayıda.

Can Maxim Mutaf
Melih Mahmutoğlu-gelmez
Furkan Korkmaz-vermezler
Barış Hersek-gelmez
Semih Erden-olabilir

Sadece bu isimler işe yarayabilir diye düşünüyorum.

Sinan-Göksenin-Can Maxim/Furkan-Semih

en iş yapan rotasyon olur.

8 tane çok sağlam yabancı da şart.

Mccollum
Lasme
Micov
Schilb

kalacak desek 4 tane birbirini tamamlayan ve Euroleague seviyesinde isim lazım. Hatta biri o seviyenin de üzerinde olmalı.

Huertas geçen sene olmadı bu sene keşke olsa.

TRANSFERLER

1. Marcelinho Huertas
  2. Miroslav Raduljica
  3. Jonas Maciulis
  4. Victor Claver
  5. C.Maxim Mutaf
  6. Semih Erden

Petri Koponen, Erik Mcollum
Jordan Crawford, Sinan Güler, Göksenin Köksal
Vladimir Micov, Okben Ulubay
Ersayn Ilyasova, Blake Schilb, Ege Arar
Stephan Lasme, Semih Erden
Ersanın daha sözleşmesi olmalı.Ben Ersandan ziyade Zaza için zorlayalım diyorum ama yeni salary ile Zaza gelmez gibi.Semihi de istemiyorum.Darüşşafakada baskı beklenti olmayınca rahat rahat takıldı ama bizde eskiye dönebilir.
Kurduğun kadroya Semih ve Ersan yerine Zaza ve Kuzminskas iyi gider.Zaza kesin olmayacağı içn Bourisis zorlanabilir,çok beğendiğim oyuncu.

4 numara için banvit'ten Adrien Moermann nasıl olur R'daslar

Bana iyi bir oyuncu gibi gözüktü bu sene

Ligden alınacak yerli çok az sayıda.

Can Maxim Mutaf
Melih Mahmutoğlu-gelmez
Furkan Korkmaz-vermezler
Barış Hersek-gelmez
Semih Erden-olabilir

Sadece bu isimler işe yarayabilir diye düşünüyorum.

Sinan-Göksenin-Can Maxim/Furkan-Semih

en iş yapan rotasyon olur.

8 tane çok sağlam yabancı da şart.

Mccollum
Lasme
Micov
Schilb

kalacak desek 4 tane birbirini tamamlayan ve Euroleague seviyesinde isim lazım. Hatta biri o seviyenin de üzerinde olmalı.

Huertas geçen sene olmadı bu sene keşke olsa.

TRANSFERLER

1. Marcelinho Huertas
  2. Miroslav Raduljica
  3. Jonas Maciulis
  4. Victor Claver
  5. C.Maxim Mutaf
  6. Semih Erden

Schilb euroleague seviyesinde değil bence Alpay. Huertas'a da en az 2 milyon vermek lazım gelmesi için.

Yıldız oyuncu alıcaksak bu guard olsun bence.

Teodosic bitti bitecek, Dursun başkanın taraftara hediyesi olacak

Stephen Curry u alalım...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersanın daha sözleşmesi olmalı.Ben Ersandan ziyade Zaza için zorlayalım diyorum ama yeni salary ile Zaza gelmez gibi.Semihi de istemiyorum.Darüşşafakada baskı beklenti olmayınca rahat rahat takıldı ama bizde eskiye dönebilir.
Kurduğun kadroya Semih ve Ersan yerine Zaza ve Kuzminskas iyi gider.Zaza kesin olmayacağı içn Bourisis zorlanabilir,çok beğendiğim oyuncu.

Ne Ersan, ne de Zaza gelir maalesef. Semih´i Milli takimda iyi kullanmisti Ergin hoca. Sonuc olarak oraya bir true 7 footer lazim kanimca. Ioannis de olabilir. Onun savunmasi sikintili sadece. PF icin NBA´den oyunculara sicak bakiyorum. Daha realist Mike Muscala, Mike Scott, Jonas Jerebko, Josh McRoberts, yada Dante Cunningham´da bal kaymak gibi olur.

Jerebko iyidir hoştur da nasıl getireceğiniz ?

Sil baştanla olmaz bu işler, sadece aksayan parçaları yenilemek lazım; Caleb Green hocanın sistemini çökerten oyuncu şuan o yüzden sağlam bir PF bulmamız şart hem şutu iyi, hem atletik, patlayıcı kuvveti olan. Yerli C şart bu isim açık ara koç ve Sinan'la uyumunu düşünürsek Semih alınabilirse yılın transferi olur. Kısa yerli yani oyun kurabilen sitemimiz gereği Preldzic en iyi tercih olur. Yabancı kısa keskin şutör olmalı.

Sinan - McCollum - Şafak
Jimmer Fredette - Blake
Micov - Preldzic - Göksenin
Beasley - Chuck - Ege
Lasme - Semih

schilb gonderilmeli mccolumda gidebilir o ikisi ile eurolig yoluna cıkılmaz asla

Ne Ersan, ne de Zaza gelir maalesef. Semih´i Milli takimda iyi kullanmisti Ergin hoca. Sonuc olarak oraya bir true 7 footer lazim kanimca. Ioannis de olabilir. Onun savunmasi sikintili sadece. PF icin NBA´den oyunculara sicak bakiyorum. Daha realist Mike Muscala, Mike Scott, Jonas Jerebko, Josh McRoberts, yada Dante Cunningham´da bal kaymak gibi olur.
Mike Scott Atlantada oynayan mı?Yeni salary cup ile minimum ücret 2-3 milyon olacak diyorlar ve 2017 için 120 milyona çıkacak vs vs..NBA işi öldü gibi.Jerebko filan imkansız,Josh da öyle..NBA euro bölgesini öldürecek :)

Pota altini jerebko-valanciunas yapalim.

pek yabancı oyuncu piyassınıı bilmiyorum ama nacizane fikrim Micov ve Lasme hariç yabancılar gidebilir hiçbiri EL seviyesinde değil
yerli rotasyonunu kuvvetlendirmemiz lazım Serhat Semih Maxim ve Tolga Geçim takıma kazandırılmalı

Mc Collum kalabilir. Ama birinci tercih olarak Euroleague gibi platforma çıkılmaz. Daha sağlam EL seviyesinde bir guard bulmamız gerekir. Ayrıca Lasme ve Micov hariç diğerlerinin EL tecrübesi yok gibi (Sinan Güler hariç) diye düşünüyor. Caleb Green bizde kalmaz. Bernard James'in geleceği meçhul gibi gözüküyor. Duşan ve Ege ile de çıkacak değiliz.

Kazım Sönmez@Genckazim 27 dk.27 dakika önce
8. Ataman seneye Lasme, Mccollum ve Micov dışında diğer yabancılarla yolların ayrılması doğrultusunda rapor verdi

Kazım Sönmez@Genckazim 22 dk.22 dakika önce
11. Odeabankdan seneye sponsorluk bedelinin arttırılması sözü alındı+yanına yardımcı sponsorluk için görüşmeler başlatıldı

Kazım Sönmez@Genckazim 12 dk.12 dakika önce
Gsnin seneye ilk takviyesi Kyle Weems olacak gibi, oyuncuyla büyük ölçüde anlaşıldı..

Kazım Sönmez@Genckazim 11 dk.11 dakika önce
Koç ayrıca Davis Bertansı takımda görmek istiyor maliyeti çok yüksek olursa alternatifi Andreas Nocioni

Kazım Sönmez@Genckazim 10 dk.10 dakika önce
Koç seneye 7 yabancıyla sözleşme imzalanması istiyor

Kazım Sönmez@Genckazim 8 dk.8 dakika önce
Ayrıca yıldız bir PG istedi Ergin Ataman

Kazım Sönmez@Genckazim 7 dk.7 dakika önce
Atamanın Mccollumun yanına istediği guard adaylarından biri eski dost Dontaye Draper

Kazım Sönmez@Genckazim 4 dk.4 dakika önce
Eğer maliyetlerini Daçka paylaşırsa Furkan veya Oğuz Savaş seneye GS forması giyebilir, Ataman uygun maliyette olursa 2sinden birinin alınmasını istedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt