2016/17 Euroleague Kadrolarınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Calderon - mc kalum
Diblır - sinan
Micov - goksenin
Teletovic - çak
K. O'Quin - lasme

10 numara 5 yildiz takim. Ilk 5imiz 3luk sov yapar. GSWye bile diz cokertir. HO.

[TABLE="width: 256"]
[TR]
[TD="width: 64"]Arroyo[/TD]
[TD="width: 64"]McCollum[/TD]
[TD="width: 64"]Tutku[/TD]
[TD="width: 64"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinan[/TD]
[TD]Jamont[/TD]
[TD]Göksenin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hawkins[/TD]
[TD]Micov[/TD]
[TD]Schilb[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Erceg[/TD]
[TD]Dudley[/TD]
[TD]Chuck[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lasme[/TD]
[TD]Ndong[/TD]
[TD]Duşan[/TD]
[TD]Ege[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geçmiş kadrolardan örneklerle şu kadroyla her türlü kupaya oynar Ergin Hoca.

Arroyo gibi adam bulmak mümkün değil ama topu domine eden, savunmada da fizik olarak küçük kalmayacak bi PG oraya şart
Tutku gibi set oynatabilen savunmada da topa baskı yapabilen bi yerli gard lazım. Şafaktan bekledik onu ama Mehmet Yağmur daha iyi olacak sanırım.
Jamont gibi penetresi olan ama şutu net olan bi skorer gard çok istiyo bu takım. Telekomdan Manny Harris'i alabiliriz aslında. Zaten bi sezon oynar sonra bonservisle Oly falan kapar.
Hawkins gibi fizik olarak hem hücumda hem savunmada içerden dışardan ezilmeyecek(hatta çoğu zaman ezecek) bi forvet süper olur. Bunu NCAA'den, NBDL'den veya NBA'den Avrupa'ya dönecek olanlardan fırsatlara bakıp değerlendirmek lazım.
Net şutör bi 4 numara Ergin Ataman'ın oyun sisteminde alan paylaşımı konusunda çok önemli. Avrupa'da bunu yapan oyuncular belli. Bütçeye göre teklifler hazırlamak gerek.
Dudley tipi orta mesafesi olan, fiziksel olarak da maç içinde 5 oynadığı zaman geri adım atmayacak bi adam şart. Lasme bu tip bi oyuncu ama 5 numarada çok daha verimli, o yüzden bu özelliklere sahip bi oyuncu daha lazım. Sağlık durumu iyiyse eski Karşıyakalı Palacios'u bi soruşturmak iyi olur. Çok keskin bi şutör çünkü, çok işe yarar.
N'dong. Özelliklerini yazmaya bile gerek yok aslında. Üstün fizikli ve tecrübeli bi pivot. NBA yapıp umduğunu bulamayıp geri dönecek Avrupalı pivotlar mevcut bu özelliklere sahip olan. Kulüp vizyonu bu oyuncuları getirmek için önemli.

Yazdığım kadro 9-10 değil de 15-16 milyon bandına çıkıyor gerçi ama hayal etmeden gerçeği olmuyor :)

Bu arada yazdığım eski oyuncularımızı "Bunun ne işi var" diye eleştirmeyin lütfen, çünkü onları oyuncu özelliğine örnek olarak yazdım. Basketbolu sadece Galatasaray'la takip eden insanlar da anlayabilsinler diye eski oyuncularımızdan yazdım.

Son düzenleme:
Chuck Davis durmalı bence.Banvitten beri izliyorum kaliteli adam rotasyonda EL'de de iş yapar.
Blake çok istikrarsız.Büyük maçlarda sıkıntı çıkaracak gibi son maçlarda performası yerlerdeydi.Ama top ile oynayabilen bir uzun.Micov ile de iyi ikili oldular.
Jerrels'i bu sene tek beğenen bendim herhalde ama olmaz gibi onla da.
Green sene başında çok iyiydi sakatlıktan toparlayamadı.
Mccollum ile Cavs ilgileniyor dedikoduları var.NBA'de iş yapacak bir adam.Love+Thompson'u verirseler olur :D

Chuck Davis durmalı bence.Banvitten beri izliyorum kaliteli adam rotasyonda EL'de de iş yapar.
Blake çok istikrarsız.Büyük maçlarda sıkıntı çıkaracak gibi son maçlarda performası yerlerdeydi.Ama top ile oynayabilen bir uzun.Micov ile de iyi ikili oldular.
Jerrels'i bu sene tek beğenen bendim herhalde ama olmaz gibi onla da.
Green sene başında çok iyiydi sakatlıktan toparlayamadı.
Mccollum ile Cavs ilgileniyor dedikoduları var.NBA'de iş yapacak bir adam.Love+Thompson'u verirseler olur :D

Jerellsin sözleşme bitti zaten gitti o , greende gider , schlib kalmalı bence.

PG: Wanamaker - Kevin Pangos
SG: McCollum - Sinan - Göksenin
SF: Micov - Honeycutt
PF: Lasme - Ege - Chuck
C : Mahalbasic - Dunston

Takım kuruyorsunuz iyi hoş da bu takım Bayern-Gran-Strasbourga deplasmanda yenildi ve geçen yıl euroligde deplasmanda 2-3 maç aldık sanırım.Bu iş Blake ile olmaz,hatta Sinan da kenardan gelmeli.Mutlaka istikrarlı şutör oyuncular almalıyız.Mesela Bargnani-Kaponen gibi.9-10 değil de 11-12 milyonluk bütçe lazım.

Efes yine oyuncuların piyasasını düşürdü. Efesten oyuncu kapsak tekrar iyi olur:D

Kenny Gabriel ve Semih Erden'i mutlaka almamız lazım.Semih Erden'i zaten Ergin hoca iyi kullanır.Kenny de çok atletik ve şutu olan bir oyuncu.Bu tarz oyuncular bizde iş yapar hep.Ama Semih Erden şartoğlu şart.

efes lasmeden sonra huertel den vazgeçerse durumuna bakmak lazım basketbolu bırakana kadar parçalı forma altında görmeyi her zaman istediğim isim TELETOVİÇ. ama bu yönetim ile hiç bir şeyin olmayacağını çok açık.

bu sene patates takım da olmıcak El'de,yaşlı-atletizmden uzak Erzegvari adamlarla patates oluruz El'de,deplasman galibiyeti alamadan havlu atarız-takımın yaş ortalaması ve fiziği çok kötü iskelet miskelet diyo Ergin Hoca'da yaşı küçültüp-atletizm lazım takıma-yoksa ızdırap olur El.

Calderon - mc kalum
Diblır - sinan
Micov - goksenin
Teletovic - çak
K. O'Quin - lasme

10 numara 5 yildiz takim. Ilk 5imiz 3luk sov yapar. GSWye bile diz cokertir. HO.

Rengim ligde hangi ikiliyi dışarıda bırakırsın? Biri McCollum olur heralde. 2 tane Türk oyuncu eklemek lazım sanki bu kadroya.
Bir de Teletovic mi Moerman mı? Hangisini istersin?

Rengim ligde hangi ikiliyi dışarıda bırakırsın? Biri McCollum olur heralde. 2 tane Türk oyuncu eklemek lazım sanki bu kadroya.
Bir de Teletovic mi Moerman mı? Hangisini istersin?
Rengim yerli lazim tabi rotasyon icin. Sertac falan alinabilir 5 numaraya. Mc kalumdan sogudum. Yedekte bile is yapmaz el'de. Rownland alinabilir yedek pg olarak. Mormin teletovic arasinda ise tabi ki teletov 5 gomlek ustundur.

Wanamaker- Mehmet yağmur
Higgins---Sinan-Göksenin
Micov---Cenk akyol
Moerman-Ege-Davis
Haddadi-Lasme-Sertaç

Higgins'i Moskova birakmayabilir tabi. Manny Harris veya Scoltty Hopson olabilir yerine.

Eurolig için iyi bir kadrodur bu

Rengim yerli lazim tabi rotasyon icin. Sertac falan alinabilir 5 numaraya. Mc kalumdan sogudum. Yedekte bile is yapmaz el'de. Rownland alinabilir yedek pg olarak. Mormin teletovic arasinda ise tabi ki teletov 5 gomlek ustundur.

Bencede Sertaç alınabilir. 30 dk Lasme, 10 dk Sertaç oynayabilir ligde. Hayvan gibi para istemeyecekse Oğuz Savaş'a da olumlu bakarım ben. Uşak'ta Can Korkmaz fena sezon geçirmedi. Can Maksim Mutaf istikrar yakaladğında fena şutör değil, ama çok sakatlanıyor. Furkan'ı oynatmayacaksa Efes bize kiralasın bu sene. Serhat Çetin dingili de basketbol oynamak istiyorsa, uygun paraya buyursun gelsin. Bu isimler düşünülebilir...

Teletoviç Avrupa'ya dönerse İspanyollar hayvan gibi para verir ona, bize kalmaz. Bu akşam Banvit elenirse direkt yarın Moerman'ı almalıyız, yanına da Gabriel'i ekledik mi tamamdır. Davis de çok iyi katkı verdi gerçi bu sene, hakkını yemeyeyim ama yazdığım ikili daha iyi olur sanki, at potaya topu Gabriel vursun içine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt