- 26 Kasım 2012
- 185.582
- 258.201
- 5.998
Küme düşen türk telekomda sağlam oyuncu yokmu hiç bir tane bile.takip eden varmı acaba ?
haris
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küme düşen türk telekomda sağlam oyuncu yokmu hiç bir tane bile.takip eden varmı acaba ?
roy hibbert
Soyadini biraz daha buyuk yaz adam 2.18 kemiksizRoy HIBBERT
Chuck Davis durmalı bence.Banvitten beri izliyorum kaliteli adam rotasyonda EL'de de iş yapar.
Blake çok istikrarsız.Büyük maçlarda sıkıntı çıkaracak gibi son maçlarda performası yerlerdeydi.Ama top ile oynayabilen bir uzun.Micov ile de iyi ikili oldular.
Jerrels'i bu sene tek beğenen bendim herhalde ama olmaz gibi onla da.
Green sene başında çok iyiydi sakatlıktan toparlayamadı.
Mccollum ile Cavs ilgileniyor dedikoduları var.NBA'de iş yapacak bir adam.Love+Thompson'u verirseler olur![]()
Calderon - mc kalum
Diblır - sinan
Micov - goksenin
Teletovic - çak
K. O'Quin - lasme
10 numara 5 yildiz takim. Ilk 5imiz 3luk sov yapar. GSWye bile diz cokertir. HO.
Rengim yerli lazim tabi rotasyon icin. Sertac falan alinabilir 5 numaraya. Mc kalumdan sogudum. Yedekte bile is yapmaz el'de. Rownland alinabilir yedek pg olarak. Mormin teletovic arasinda ise tabi ki teletov 5 gomlek ustundur.Rengim ligde hangi ikiliyi dışarıda bırakırsın? Biri McCollum olur heralde. 2 tane Türk oyuncu eklemek lazım sanki bu kadroya.
Bir de Teletovic mi Moerman mı? Hangisini istersin?
Rengim yerli lazim tabi rotasyon icin. Sertac falan alinabilir 5 numaraya. Mc kalumdan sogudum. Yedekte bile is yapmaz el'de. Rownland alinabilir yedek pg olarak. Mormin teletovic arasinda ise tabi ki teletov 5 gomlek ustundur.