- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
bizim formalar 12. ayda felan mi cikacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni sezon parçalı formanın detayları oldukça ilginç. Parçalı görünümü oluşturmak için pek çok renk bir araya gelmiş
![]()
![]()
Gsstore'da çalışan kuzen mesaj attı, yeni forvetimizin adını basıyorlarmış ama ismi söylemedi maalesefnerden buluyorsun bu resimleri rnkdas
Gsstore'da çalışan kuzen mesaj attı, yeni forvetimizin adını basıyorlarmış ama ismi söylemedi maalesef
Gsstore'da çalışan kuzen mesaj attı, yeni forvetimizin adını basıyorlarmış ama ismi söylemedi maalesef
maalesef rtaşne zaman cikacak haberin varmi peki?
Uğur İz'e kaynağımı attımAsılsız kaynak vermek yasak biliyorsun değil mi ? öyle adını basıyor ama bişey söylemedi ile iş bitmez yalan söylemiş olursan yönetime şikayet edeceğim.
Uğur İz'e kaynağımı attım
Ben bir tüyo vereyim 9 numara ve hafif kelGsstore'da çalışan kuzen mesaj attı, yeni forvetimizin adını basıyorlarmış ama ismi söylemedi maalesef
naptın be reis....Ben söyleyeyim.
![]()
Ben bir tüyo vereyim 9 numara ve hafif kel![]()
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
Ben bir tüyo vereyim 9 numara ve hafif kel![]()
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.