2016 FA Community Shield | Leicester City 1-2 Manchester United | M.S | 7 Ağustos

Ooo mourinho reis kupa almıs yine. Hic soylemiyonuz

leichester kazanmayı hak eden taraftı

Mourinho'nun daha çok işi var

City veya Arsenal bu Utde en az 3 gol atardı

City dikkat etsin kendi fark yemesin, dün 3 tane yedi, 4 tane daha rahat yiyebilirdi. Hazır değiller, defans ve orta saha oyuncuları bu oyun tarzında sırıtıyor henüz, Guardiola'nın oyunu için teknik anlamda zayıf kaldılar. Preste defansları çabuk dağıldı mesela.

City dikkat etsin kendi fark yemesin, dün 3 tane yedi, 4 tane daha rahat yiyebilirdi. Hazır değiller, defans ve orta saha oyuncuları bu oyun tarzında sırıtıyor henüz, Guardiola'nın oyunu için teknik anlamda zayıf kaldılar. Preste defansları çabuk dağıldı mesela.

Bir yerde Guardiola Kolarovı orta sahada, Toureyi ise kanatta oynadığını okudum. Doğru mu? :D

Bir yerde Guardiola Kolarovı orta sahada, Toureyi ise kanatta oynadığını okudum. Doğru mu? :D

Hayır. Kolarov stoper oynadı, Yaya 8 numara (60'tan sonra girdi) ama sola yakın oynadı. Fernando da stoper oynadı. Defans ve orta sahaları bu pozisyon ve pas oyununda biraz sıkıntılı, kim nereye pas atıcak diye bocalarken pres yiyolar ve kötü pas atıyorlar. İlk defa bi Guardiola takımının bu kadar top kaybedip kaleci ve defansın ileri dan dun top vurduğunu gördüm. Guardiola saç baş yoldu.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt