GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 29

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
29/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
CpsAsZuWcAAyh47.jpg

Munited dan 5 yedikten sonra maç yapmadık, rezalet defansımızn durumunu göremedik. O maçtaki gibilerse yine helalinden 2-3 gol rahat yeriz. Sorun kaç gol atacağımız. Bjk ninde defansı henüz iyi değil. 2-2 falan bitip uzatmaya gider maç sanki.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brumanın sinanın milli olma vakti erende ben bu takımın golcüsüyüm diyorsa çıkarsın 8taşın suratına suratına vursun bu maç son yılların en önemli maçı 15 senede 1 şampiyon olup kıçı kalkan 8taşın patlaması lazım

Bence sabri Cavanda dan daha iyi oyuncu sikinti Cavandanin oynamamasi degil . Sikinti hala adam akilli bir on liberomuzun olmamasi. Melo gittikten sonra alinan adamlara bak hele. Donk, Bilal, Tolga.

Ya kardeş bir şeyi de beğen, Sabri'yi beğenirsin ama takıma leş dersin . Hatırladığım kadarıyla yaşın 17 18 idi. Bu yaşta bu ne memnuniyetsizlik , her şeye bir kulp buluyorsun . Sabri iyi ama takım leş! Sabri dünyanın en kötü futbolcusu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Beşiktaş 'in kadrosu bizim kadrodan daha kötü. Üstelik bazı oyuncuları aşırı abartılıyor. Bizim hoca(yapacağını sanmıyorum, güveniyorum) çok saçma bir kadro çıkartmaz ise her turlu koyarız.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TV'de eski süper kupa maçlarını gösteriyordu. Yekta sığırının penaltısını gördüm. Moralim bozuldu sabah sabah. Futbol katili, özürlü herif. Ayının üstüne vurdu bak yine sinirlendim.

Geri
Üst Alt