GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 32

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
32/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
Muslera
Sabri (keşke oynamasa) Chedjou Hakan Carole
Selçuk Tolga
Poldi Sneijder Bruma
Eren

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren,Tolga Cigerci geçen sene yoktu Hüseyin Abi. Nasıl aynı kadroyla sahadasın.

Muhtemellerde hep Poldi var kadrolarda.Geçen sene forvetsizlikten mecburen oynadı.Bu sene forvet aldık güya ama yine forvette o görünüyor.Tolga da fizik olarak hazır diyolar.O da hazır olmasa bir tek Bruma farkı olacaktı kadroda.Zaten benim Serdar Aziz'den umudum yok.Bari şu Tolga azcık temaslı oyun oynasın da orta sahamız biraz dirençlensin yoksa geçen senenin aynısı olacak.Ön libero falan almazlar belli oldu artık

Muhtemellerde hep Poldi var kadrolarda.Geçen sene forvetsizlikten mecburen oynadı.Bu sene forvet aldık güya ama yine forvette o görünüyor.Tolga da fizik olarak hazır diyolar.O da hazır olmasa bir tek Bruma farkı olacaktı kadroda.Zaten benim Serdar Aziz'den umudum yok.Bari şu Tolga azcık temaslı oyun oynasın da orta sahamız biraz dirençlensin yoksa geçen senenin aynısı olacak.Ön libero falan almazlar belli oldu artık

Serdardan benimde umudum yok :(

Serdardan benimde umudum yok :(

Zaten adam müzmin sakat.Müzmin sakat değil diye savunanlar var ama gerçek bu.Bir de tonla maç eksiği var.Onun bu sezon kendini toplaması en az 2 ay sürer.Yani kafadan 10 maça yakın gitti.Hadi geldi diyelim yeniden sakatlanması fazla uzun sürmez.2 ay daha gitti.Yani Bursa bunu uygun fiyata birisine geçirecekti Dursun sağolsun kazığa oturttu bizi yine

resized_f6c10-4b9e97dfcnlo3hqwiaay90t.jpg

Bruma oynayinca mac daha zevkli oluyo :D

Karaoğlanı bekliyoruz. Bugün farkını koymalı

Konya guzel yer ama artik ust uste 2 senedir cok angarya oldu , 5 inci gelisim bu , 3 kere milli takim , bir eskisehir finali eski sahada , simdi de bu

yeterince konya sehrine tesekkur edildi ama artik baska yerler de alsin stadyumlar yapildikca

Geri
Üst Alt