2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!

Maç 13'ünde.Orta saha ve santrfor için 10 gün takıma alışma süreci desek 3 Ağustos'a transferlerin yetişmesi lazım.Ben yetiştireceğimizi sanmıyorum.Riekerink Linnes'i pek tutmadı gibi.Şu an için kadromuz böyle gözüküyor:

Muslera
Semih Chedjou Serdar Carole
Selçuk Hamit
Sinan Sneijder Bruma
Podolski

Beşiktaş'ta da işler yolunda gitmiyor.Töre ve Gomez ayrıldı.Sosa gitmek istiyor.İsmail'in yerine tek sol bekleri tıpkı bizim Balta gibi sol bek için artık ağır kalan Tosic var.

Tolga
Gönül Marcelo Rhodolfo Tosic
Atiba Tolgay
Quaresma Oğuzhan Olcay
Cenk

Bence bir adam öndeyiz şu anda.​

Herseyi gectim kadromuz bundan daha da berbat olsa falan bile, sirf final oldugu icin herdaim (en az) bir adam öndeyiz.

Herseyi gectim kadromuz bundan daha da berbat olsa falan bile, sirf final oldugu icin herdaim (en az) bir adam öndeyiz.

Şöyle bir Süper Kupa istatistiklerine göz gezdirdim de,2 kez Türkiye Kupası'nı alan takım (2006 ve 2010),6 kez de lig şampiyonu kazanmış.1 kez de kupa finalisti takım kazanmış 2009'da,Bjk çifte kupa almıştı.2006'da Bjk'yi içerde dışarda yenip Fener'in önünde şampiyon olmuştuk,Bjk de Fener'i yenmişti kupa finalinde.Sonra o Bjk bizi Süper Kupa finalinde de yenmişti,0-1.2010'da da Trabzon kupa finalinde Fener'i yenip sonra Bursa'yı 0-3 yenip kupayı almıştı.Kupa finalinde Fener'i yenen bu kupayı alıyor diyebiliriz.2006'daki senaryo da bu seneye çok benziyor.Bjk bizi içerde dışarda yendi Fener'în önünde şampiyon oldu,biz de Fener'i kupa finalinde yendik.Bir diğer istatistik de,Beşiktaş bize karşı üst üste 3 galibiyet en son 60 sene önce almış.Bu istatistik devam eder,alırız maçı da kupayı da,skor 0-1.

Üç maç üst üste kazanamıyor Bjk son 60 yıldır.Yine kazanamazlar.

Galatasaray'ın gittiğim hiçbir maçını kaybetmedik ve gittiğim 1 final maçını da kazandık.

Ben gidiyorsam alırız kupayı.

Benim de Gladbach ile ilgili böyle bir "istatistigim" var. Stada gittigim hic bir maci kaybetmediler daha, Ilk gittigim mac 2006 da Gladbach-Galatasaray hazirlik maciydi :D

10 sene olmus vay be. Ama fazla gitmiyorum stada, bir sezonda belki 3-4 defa ancak.

Maç 13'ünde.Orta saha ve santrfor için 10 gün takıma alışma süreci desek 3 Ağustos'a transferlerin yetişmesi lazım.Ben yetiştireceğimizi sanmıyorum.Riekerink Linnes'i pek tutmadı gibi.Şu an için kadromuz böyle gözüküyor:

Muslera
Semih Chedjou Serdar Carole
Selçuk Hamit
Sinan Sneijder Bruma
Podolski

Beşiktaş'ta da işler yolunda gitmiyor.Töre ve Gomez ayrıldı.Sosa gitmek istiyor.İsmail'in yerine tek sol bekleri tıpkı bizim Balta gibi sol bek için artık ağır kalan Tosic var.

Tolga
Gönül Marcelo Rhodolfo Tosic
Atiba Tolgay
Quaresma Oğuzhan Olcay
Cenk

Bence bir adam öndeyiz şu anda.​

Kadrolarına baktım da, Bruma gitmezse tersten saplarız. Bu arada Sinan hazırlık maçlarındaki görüntüsünü bir anda değiştirmeyecekse Yasin'e razıyım.

Tiritci mithat diye bir yer var orada , denemeyenler bir bakabilirler , bir de benzeri baska bir tiritci vardi , ben gitmemistim ama daha iyi oldugu soylenmisti

forvete max kruse gelse bari bjk ile oynayana kadar

Tiritci mithat diye bir yer var orada , denemeyenler bir bakabilirler , bir de benzeri baska bir tiritci vardi , ben gitmemistim ama daha iyi oldugu soylenmisti

Kabakçı Ali var bide. İkisinin tarzı biraz farklı. Fırın kebabı içinde Hacı Şükrü var. Bilgi isteyen olursa yardımcı olurum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

max kruse'nin parlayacağı maç

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupa Max Kruse'nin ellerinde havalancak

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etliekmek yiyecek olan varsa Havzan Etliekmek'den yesin başkasından yemeyin. Diğer tirit ve kebab için yenecek yerleri önceki sayfada sölemişler zaten :D

Ben rüyamda görmüstüm o maci

Mac 1-1'di 94. Dakikada Tomas'in attigi golle kazaniyorduk :D

Geri
Üst Alt