- 5 Eylül 2014
- 80.336
- 63.050
- 4.393
Tarsus'tan geleceğim.
İkinci hususu düşünmem lazım.
Gel gel sana konya etliekmeği, kebabı yedireyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarsus'tan geleceğim.
İkinci hususu düşünmem lazım.
Gel gel sana konya etliekmeği, kebabı yedireyim
Baba tarafı Konyalı zaten,hiç bilmediğim,gezmediğim,mutfağını tatmadığım bir yer değil yani.
Ancak madem ısrarcısın,olur tabi.![]()
Hesaplar senden ama![]()
Olmaz.
gelde senin bi hesabını düreyim burada
saat kaçta geliyorsunuz otobüs mü uçak mı
Maç 13'ünde.Orta saha ve santrfor için 10 gün takıma alışma süreci desek 3 Ağustos'a transferlerin yetişmesi lazım.Ben yetiştireceğimizi sanmıyorum.Riekerink Linnes'i pek tutmadı gibi.Şu an için kadromuz böyle gözüküyor:
Muslera
Semih Chedjou Serdar Carole
Selçuk Hamit
Sinan Sneijder Bruma
Podolski
Beşiktaş'ta da işler yolunda gitmiyor.Töre ve Gomez ayrıldı.Sosa gitmek istiyor.İsmail'in yerine tek sol bekleri tıpkı bizim Balta gibi sol bek için artık ağır kalan Tosic var.
Tolga
Gönül Marcelo Rhodolfo Tosic
Atiba Tolgay
Quaresma Oğuzhan Olcay
Cenk
Bence bir adam öndeyiz şu anda.
Herseyi gectim kadromuz bundan daha da berbat olsa falan bile, sirf final oldugu icin herdaim (en az) bir adam öndeyiz.
Herseyi gectim kadromuz bundan daha da berbat olsa falan bile, sirf final oldugu icin herdaim (en az) bir adam öndeyiz.
Şöyle bir Süper Kupa istatistiklerine göz gezdirdim de,2 kez Türkiye Kupası'nı alan takım (2006 ve 2010),6 kez de lig şampiyonu kazanmış.1 kez de kupa finalisti takım kazanmış 2009'da,Bjk çifte kupa almıştı.2006'da Bjk'yi içerde dışarda yenip Fener'in önünde şampiyon olmuştuk,Bjk de Fener'i yenmişti kupa finalinde.Sonra o Bjk bizi Süper Kupa finalinde de yenmişti,0-1.2010'da da Trabzon kupa finalinde Fener'i yenip sonra Bursa'yı 0-3 yenip kupayı almıştı.Kupa finalinde Fener'i yenen bu kupayı alıyor diyebiliriz.2006'daki senaryo da bu seneye çok benziyor.Bjk bizi içerde dışarda yendi Fener'în önünde şampiyon oldu,biz de Fener'i kupa finalinde yendik.Bir diğer istatistik de,Beşiktaş bize karşı üst üste 3 galibiyet en son 60 sene önce almış.Bu istatistik devam eder,alırız maçı da kupayı da,skor 0-1.
Galatasaray'ın gittiğim hiçbir maçını kaybetmedik ve gittiğim 1 final maçını da kazandık.
Ben gidiyorsam alırız kupayı.
Maç 13'ünde.Orta saha ve santrfor için 10 gün takıma alışma süreci desek 3 Ağustos'a transferlerin yetişmesi lazım.Ben yetiştireceğimizi sanmıyorum.Riekerink Linnes'i pek tutmadı gibi.Şu an için kadromuz böyle gözüküyor:
Muslera
Semih Chedjou Serdar Carole
Selçuk Hamit
Sinan Sneijder Bruma
Podolski
Beşiktaş'ta da işler yolunda gitmiyor.Töre ve Gomez ayrıldı.Sosa gitmek istiyor.İsmail'in yerine tek sol bekleri tıpkı bizim Balta gibi sol bek için artık ağır kalan Tosic var.
Tolga
Gönül Marcelo Rhodolfo Tosic
Atiba Tolgay
Quaresma Oğuzhan Olcay
Cenk
Bence bir adam öndeyiz şu anda.
Tiritci mithat diye bir yer var orada , denemeyenler bir bakabilirler , bir de benzeri baska bir tiritci vardi , ben gitmemistim ama daha iyi oldugu soylenmisti
Muhakkak her Beşiktaş maçı konusunda bulunması gereken bir videoyu paylaşayım dedim.
hasan kabze efsane gol - YouTube