GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 83

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,9K
Sayfa
83/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
İşte orta sahamıza çare olacak Samurai
s-afd43af50bcd6068629850eaa31b6f35771fec08.jpg

Carole ve Linnes kötü diyenler kimi bekliyorlar acaba anlamış değilim. Daha hazır değil, takıma alışmadı vs denebilir ama Tolga 'nın kapasitesi Galatasaray 'ın olacak seviyede değil. İşin kötü yanı Selçuk 'un durumu da farklı değil. 1 adet ısıran, top kapan, rahatsız eden, adam yiyen çok iyi bir ön liberoya ihtiyacımız var, bağırıyor resmen...

Hücum Paris defans Diyarbakır.

Bjk her bizim kaleye geldiğinde sıkıntıya geliyorum her an bir şey olacak diye. Linnes gibi berbat oyuncu, Chedjou gibi saatli bomba var, ön libero yok. Orta sahamız çok çabuk geçiliyor. Defansa ve ön liberoya mutlaka oyuncu lazım.

Anti Chedjou futbol fakirleri sesini kesmis durumda. Endiselenmeyin arkadaslar, ikinci yari 1 hata bulursunuz ezmek icin.

Bir maca gore mi yorum yapiyoruz yani. Chedin ne oldugu belli iste ayakla topa vuracagina kafa atan bir adam. Antrenmanda adama dusen topu alip gideceksin deniliyor beyimiz onu algilayamiyor.
Gider en kritik yerde hatasini yapip golu yedirir elestirmeyin dersiniz. Uzun maratonsa ben guvenmiyorum guvenmeyecegim buna varmak icin gecmise goz atmak yeterli

Carole boğa gibi ya yıkılmıyor aslanım hiç.

Keşke her sezon 2-3 tane Carole gibi transfer tutturabilsek.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt