GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 108

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
108/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
Bu arada Tolga 'ya laf eden arkadaşlar adamın anası ağladı kusura bakmayın ama bugün Selçuk ve Sneijder hiçbirşey oynamadı ek.olarak Chedjou rezil, Linnes i beğendim, Bruma harika Sinan bir var bir yok Eren ilk maçı diye belki beğenmedim bakacağız,Muslera güven veriyor, Carole ok

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Selçuk yerine dripling yapabilen bir defansif orta saha, Chedjou yerine de mümkünse omuz darbesiyle ağzı yüzü kaymayan bir stoper. Hakan Balta da artık bıraksın futbolu.

Arkadaş senin geri orta alan oyuncuların yeterli baskıyı kuramazsa orta sahada senin ilerideki takımın beyni dediğin oyuncuyu sürekli koşturur yorarsın, adam da etkisiz görünür haliyle.

Etkisiz mi evet eyvallah da nedeni belli.

Bu sene de saçma sapan oyunculara bir dünya para bayildik ve kadro kalitesinde değişen birşey yok.

Tebrik etmek lazım Dursun'u

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu Bruma'yı neden sağa çekiyor bu adam? Yasin oynasın sağ kanatta. Adam akıyor soldan. Böyle mallık yok ya.

Sneijder ne ileride forvete destek oluyor, ne geride defansa. Rakibin önünde durmak bile istemiyor, fake sekilde ekarte ettiriyor nerdeyse her pozisyon.
Statik oyun disinda, bir dinamik hamlesi de yok, hic bir topa reaksiyon ile yetisemiyor.

Selcuk yürüyor, mesafeyi hücum hatti ile kapatamiyor. Toplari kanatlaratasiyamiyor.

Chedjou herzamanki gibi. her mac en az iki konsentrasyon hatasi var kafadan. kademe felan gectim.

Evet sneijder kötü ama daha hala sneijderin fonksiyonunu anlamayanlar var

Sneijder hızlı tek top oyuncusu

Ama buna göre oyuncu yok ki arkasında

Çalım atmaz pozisyon buldu mu vurur

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bir adet Elmander ve bir adet Melo bulunup bu takıma monte edilmeden pek bir şey beklemeyin. Bu takım ancak bunu oynayabilir. Selçuk, Chedjou en kötüler arasındalar. Sneijder bile sinir etti bugün beni.

Gelecek için umut veren oyuncular Bruma, Carole, Muslera, Sinan. 5. bir oyuncu yok.

Tolga bana kotu gelmedi , surekli topla bulusuyor , onun muadili donk un bu kadar bulustugunda neler yaptigi meydanda , tolga ve hamit ile idare edecegiz

bizim sorunlarimiz chedjou dengesizi , selcuk surunuyor , sneijder en kritik toplari manasiz topuk paslari vs ile heba ediyor , sinan bir var bir yok

eren de soru isareti , burakvari olacak gibi

bizim yine yasin e brumaya filan talim edecegimiz net

Cpw5dmMXEAAImor.jpg

Hakan'ı unuttum maçta topa dokunmadı sanırım pek
Her mac yaptigi sey suya sabuna dokunmadan mavi bitirir chedin sakatlandigi pozisyonda atiba hakanin onunde dokunmasi mumkun olmamasina ragmen topa yukseliyor arkasindan ched topa yukseliyor hakan seyrediyor son kornere cikan pozisyonda araya atilan topta kosuyu nasil biraktigini izleyin.

tapatalk

Hadi eskiden sağında solunda hızlı adam yoktu önde top tutan adam yoktu şimdi hepsi var sneijder de bir halt yok. PARA ederken satılmaliydi. Selcuk ta satılmalı yerine dinamik adamlar alınmalı. Bruma atağa çıkıyor orta saha 10 dk sonra geliyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt