GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 143

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,7K
Sayfa
143/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
Takimda bir sorun var, oda sneijder ve selcuk cok gucsuz.
ikiside top ayaklarina gelince hemen geriye oynadilar yada ayagindan cikardilar. Buda herseyi ozetliyor!

bize iki tane iyi orta saha lazim, bruma ve sinan tek basina topu alip goturecek oyuncular degiller. malesef hic destek gormediler ve beklerde cikamadilar cunku orta saha o guveni vermedi!

Sorun zaten 3-4 kapasiteli orta sahanın bu 2 oyuncuyla güçsüzleşmesi dönemin futbolunda orta sahada 2 güçsüz ama teknik futbolcuyu hiçbir takım kaldıramaz ha keza bizde kaldıramıyoruz.Orta sahada mutlaka ama mutlaka box-to-box tabirini hakkını verecek 2 oyuncu lazım onların önüne koy bak Sneijder ve Selçuk'u o zaman izle bu takımı.

Ama Selçuk'tan beklenen için fazla güçsüz kalıyor Selçuk.

CpxG5zMWEAEpV4-.jpg

Jan Olde başganın ikinci kupası oldu. İnşallah daha da artar.

Fakat bok gibi oynadığımız gerçeğini atlamamak lazım. Şu halimizle ligde yine harap oluruz. Rakibin yarısı yokken bizden daha etkili oldular.

En az iki orta saha oyuncusu şart. Bunların oyuncu profili de önemli. Uygun adamlar seçmeliyiz.

Hatta bana göre bir kenar oyuncusu bir de stoper eklemesi yapmamız lazım.

Yoksa yine Muslera'ya kalır herşey.

Muslera adamin dibidir

Kupa ile sezona baslamak buyuk morel olacak

Ama takim oyunu begenmedim, uzatmalarda cok kotuyduk, bu takima ust duzey önlibero sart, chedjou yollanip canavar gibi stoper lazim

Bruma, carole, muslera ve hakan haric hic kimse istedigimiz seviyede oynamadi

Hacı sktiret.kupayı almışız,takılıyorum, görüşüne de saygım sonsuz ama inan bana Tolga bugün ciğersiz oynadı Sneijder ve Selçuk kötüydü, Eren .kötüydü evet ama daha bir.dur Serdarı savunduğum yok ama bir dur görelim yahu acele yok

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk maçtan sonra böyle yorum yapınca cevap olarak yahu dur kardeşim ilk maç diyene hak veririrm tabiki ama inan bu adamlara boş yere para verildi. Aldıkları tüm oyuncular kadro genişliği için alternatif oyuncu olacak kalitedeler.

Yazık günah sadece bonservise 11.5 milyon € verdiler ama takımın sıkıntısında azalan hiç birşey yok.

Neyse şimdilik kupanın tadını çıkaralım :)

Geri
Üst Alt