Mehmet Ozturk
Parçalı Üye
Gokhan Gonul Besiktas'lidir, ayagindaki kartal dovmesini de o yuzden yaptirmistir. Bunu sokaktaki kahveden adamlardan degil ciddi insanlardan biliyorum. Gerisi bos laf iddia. Herkese iyi geceler.
O gun geldiginde Ardayi bagrimiza basmakta beis gormeyiz umarim.İyice yaşlanıp çaptan düştüğünde ve "tuttuğu takımın" teklifinin komik olmadığı bir zamanda gelir diyorsun yani.
Ben inanmıyorum Emre Galatasaray lı.
Aynı şeyler gökhan Gönül içinde deniliyor.
"Baba Gönül, Gökhan'ın küçüklüğünde Bursaspor taraftarı olduğunu, kendisinin de Bursa'da yaşadığı için önce Bursaspor'u, sonra oğlunun takımı Fenerbahçe'yi tuttuğunu bildirdi."
Beşiktaş à transfér olunca dediklerine bak.
Bacağımdaki kartal dövmesini 15 sene önce yaptırdım." şeklinde konuştu
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Emre Adamdir yeri gelmisken aksini iddia eden yoktur herhalde
Gokhan Gonul Besiktas'lidir, ayagindaki kartal dovmesini de o yuzden yaptirmistir. Bunu sokaktaki kahveden adamlardan degil ciddi insanlardan biliyorum. Gerisi bos laf iddia. Herkese iyi geceler.
Sisteme uyum saglamis diyosun da, Arda'nin orda 11 oyuncusu olmasi icin orta ucluden birinin yerine goz dikmesi lazim. Su an rotasyon geregi ileri 3te. Messi Suarez Neymar basladiktan sonra ordan kolay kolay dakika alamaz. Ya Yaslanan Iniesta'nin yerine goz dikecek ya Messi Suarez Neymar'dan kalan rotasyon 20 dakikasini oynayacak ya da Barcelona fiyatini artirmak icin sezon basi o kupa bu kupa vitrine cikariyorcok iyi performans sergiledi. sisteme uyum sağlamıs.
bu sezon kapakları takar artıkD
Sisteme uyum saglamis diyosun da, Arda'nin orda 11 oyuncusu olmasi icin orta ucluden birinin yerine goz dikmesi lazim. Su an rotasyon geregi ileri 3te. Messi Suarez Neymar basladiktan sonra ordan kolay kolay dakika alamaz. Ya Yaslanan Iniesta'nin yerine goz dikecek ya Messi Suarez Neymar'dan kalan rotasyon 20 dakikasini oynayacak ya da Barcelona fiyatini artirmak icin sezon basi o kupa bu kupa vitrine cikariyor