2016 NBA Finals | Golden State Warriors 3-4 Cleveland Cavaliers | ŞAMPİYON CAVS!

Final serisinin son ceyreklerini izlemek nasip olmayacak galiba.

Kevin love normal sezonda yumuşak maçlarda yardırıyor ama ne zaman oyun sertleşse kaybolup gidiyor.

kori dogrudurust basket oynamadan GSW 2-0 yapti durumu. kori azarsa seri clevelandta biter

Final bir önceki turda oynanmıştı zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

LeHoşaf'ı böyle hoplatmaları çok sevindirici.

Dürttüğümün ayı yavrusu. Umarım en kısa zamanda basketbol sahnesinden silinir

cavs süper ligde anadolu takımlarına 5 atıp, avrupaya çıktığında 5 yiyen türk takımları gibi. doğuda ezik takımları süpürünce fazla havaya girdi batı takımıyla karşılaşınca havası söndü.eski tat yok artık NBA de.eskiden playoff larda yada finalde kan gövdeyi götürürdü.şimdi takımlar birbirlerini 30-40 sayı farkla yeniyor.

Son düzenleme:
NBA finalleri tarihinde 2-0 öne geçen 31 takımın 28'i şampiyon olmuş.

Lebron iyi oyuncu yahu, benim gibi jordan nesilleri gıcık oluyor adama sırf kıyaslanıyor majesteleri ile diye ki gerçekten de kıyaslanamazlar, ama cidden iyi oyuncu.

Ustad yoksa senin de LeBron'a tavrin siyasette ezilenlerin yaninda durmanla mi ilgili?

Yok kardeşim bu sefer siyasetle alakası yok..

Sadece yavşak, goril görünümlü, rakiplerine ve takım arkadaşlarına saygı duymayan, bencil bir maganda olduğu için sevmiyorum :)

Ayrıca 10 küsur yıldır 5-6 adım atarak turnikeye girmesine rağmen hakemlerin o pozisyonlarda birden kör olmasına da fitil oluyorum..

%20 üçlük yüzdesiyle hala utanmadan çizgi gerisinden şut çeken o ahmakça özgüvene de ayrı hastayım..

Kasları fazla, kafası az gelişmiş bu orangutan kendini "dünyanın en iyisi" olarak görüyor.. bizzat kendi ifadesi..

Bana göre bırak jordan'la kıyaslanmayı, salt yetenek olarak Hidayet Türkoğlu bile LeMal'dan iyidir..

Geri
Üst Alt