2016 NBA Finals | Golden State Warriors 3-4 Cleveland Cavaliers | ŞAMPİYON CAVS!

Curry reiz ve tüm ekibine başarılar... kupayı alacaklardır

Warriors'ın kazanmasını bekliyordum zaten ama maçın gelişim şekli olağandışı oldu gerçekten de.Curry ve Thompson'ın bu kadar tutuk olduğu bir maçı rahat bir şekilde kazanarak ipler bizim elimizde mesajını verip psikolojik avantajı da ele geçirdiler iyice.Takım oyunu,bench katkısı ve asistlerde müthiş fark attılar Cavs'e.Serinin geri kalanında mental veya başka bir nedenden normalde oynadıkları oyunun çok altına inmezlerse son maça bırakmadan kupayı alacaklardır bana göre.Arada güç farkı olduğu zaten öngörülüyordu bu maçta da bunu gösterdiler.

Bu arada Konferans Finalleri ve Finallerde parkede özel değişiklikler oluyordu bu sene neden yok acaba?

422x237.gif.bc402389bc5d4855b804118f1e40d518

6 kez üst üste finale kalıp 4 kez kaybeden müthiş loser.

LeBron tam olarak big 3 oluşturamadığı için champ olması zor. Miami'de istediği ortam oluşmuştu. Hem Wade, hem de Bosh sahaya yüreğini, karakterini koyan oyunculardı. Irving ve Love o tarz adamlar değiller.

LeBron, Wade, Bosh >>>>> LeBron, Irving, Love

Sent from my iPhone using Tapatalk

LeBron tam olarak big 3 oluşturamadığı için champ olması zor. Miami'de istediği ortam oluşmuştu. Hem Wade, hem de Bosh sahaya yüreğini, karakterini koyan oyunculardı. Irving ve Love o tarz adamlar değiller.

LeBron, Wade, Bosh >>>>> LeBron, Irving, Love

3 tane nr 1 pick var heriflerde
ona ragmen tokatlaniyolar yuh yeani

3 tane nr 1 pick var heriflerde
ona ragmen tokatlaniyolar yuh yeani

Orası öyle. Ama işte Irving ve Love sırf oynamak için oynuyorlar. Mücadele, azim, istek sıfır. Bu şekilde de şampiyonluk hayal.

Finale çıkmalarının nedeni de doğunun berbatlığı yani. Karşılarında sağlam bir Chicago olsa böyle olmazdı. Konferans finalinde kafa kafaya oynardık. Belki finalde Gsw'ye yenilirdik. Ama Cavs elini kolunu sallayarak çıkamazdı finale.

Lan Wade ile Bosh vardı da ne oldu? Bir sezon rakip yokken şampiyon oldular, 2 kez kaybettiler diğerinde de San Antonio'yu göt zoruyla yendiler.

Doğu o kadar boktanki adam hangi takıma gitse rahatça konferans finalini alıyor.

OKC-GS iyi bir seri izlettiler herkese. NBA finali aslında oynandı ve bitti. Bu seri sadece malumun ilanı olacak. Belki 1-2 maç alabilir Cleveland fakat bu işi sonuna kadar götüremez.

Bir de dikkatimi çeken serinin ilk maçının spikeri ve yorumcusuydu. Daha çok yorumcusu diyebilirim aslında. İki takıma da pek fazla sempatim olmamasına rağmen, beni bir anda GS fanı yaptı. O ne tarafgirliktir anlamakta zorluk çektim. Zannedersem Cleveland Cavaliers'ın hissedarlarından biri kendisi.

Sixers, Noel ve Okafor için 15 takımla görüşüyor.

lan bu sixers 2 senedir top oynamayan embid'in nesine güvenip eldeki sağlam iki pivotunu yollamaya çalışıyor?

Geri
Üst Alt