2016 NBA Finals | Golden State Warriors 3-4 Cleveland Cavaliers | ŞAMPİYON CAVS!

Kingimiz cikardi masaya vurdu. Mac bitecek curry balonu 2 sayi 4 top kaybi. Puhpuh

GSW cok iyi bir takim... Bu takimin en büyük özelligi Curry degil, Curry ile Klay Thompson´un iki tane olagan üstü iyi üclükcülere sahip olmasi. All around da iyi oyuncular... Bunlar üclük vurdukca, rakip panikliyor, paintde kosusmalar basladigi an zaten, bunlar madara ediyorlar paslar ile rakip savunmayi.

Iddia ediyorum ki Kral´i herhangi bir takima soksan, cok yüksek ihtimal ile en az ilk Top5´e sokar... Curry, Klay, Draymond, bunlari ayirip, degisik takimlara yerlestirirsen, bocalarlar... Hele hele fat ass draymond. GSW´ye gitmese, belki NBA´de tutunamayacak bir oyuncuydu... Adam yeserdi resmen, bu takimin icinde.

GSWnin en onemli oyuncusunun k. Love oldugu bugun ortaya cikmistir.

Fark 30 olmus curry sayi kasma pesinde. Sabah uyanan kekolar bakip oo curry gene cosmus desinler diye sanirsam.

Allah belanı versin Curry. Yattı kupon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

harbi rezalet playoffun rezalet finali

mac yine ikicinci yari baslamadan bitti

Shaq: "2001 yılındaki Lakers, şu anki Warriors'tan çok daha iyiydi. Ne bana ne de Kobe'ye çare üretebilirlerdi."

Maç boyunca "Difens difens" diye bağıran ve sayı olduğunda sevinen bir kitlenin önünde beyaz forma giyiyorsan 30 sayı fark atıyorsun, koyu renk forma giyiyorsan 30 sayı fark yiyorsun. Gerçekten çok ilginç geliyor bu durum bana. Yani seyirci faktörü neden bu kadar etkili olabiliyor ve 60 küsür sayılık bir skala oluşturabiliyor enteresan..

Los Angeles Lakers, Kevin Love ve Hassan Whiteside ile ilgileniyormuş.

Geri
Üst Alt